A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Запрошуємо Вас прийняти участь у Школі громадських лідерів

Дата: 29.06.2017 09:14
Кількість переглядів: 970

Шановні активісти та громадські діячі.

Запрошуємо Вас прийняти участь у Школі громадських лідерів, яка проходитиме в Івано-Франківську.

Школа громадських лідерів, це навчальний захід, який організовує Громадський центр «Ділові ініціативи» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні програми «Добре», і який складається з чотирьох послідовних навчальних етапів, які триватимуть по 2 дні з розривом в кілька тижнів. Перший етап навчання – триватиме 21-22 липня. Наступні дати  будуть оголошуватись безпосередньо о на навчальному тренінгу і будуть узгоджуватись з учасниками.

Навчання проводитиметься у вигляді тренінгів. Учасники отримають нові знання та практики в особистому розвитку, активізації в суспільстві, підготовці проектів, використання проектів для свого розвитку, розвитку свої організацій та місцевого розвитку своїх громад. По закінченню навчання, учасники, які пройдуть всі етапи навчання отримають відповідний сертифікат.

До участі запрошуються активісти, представники громадського сектору, депутати, лідери громад, які працюють з програмою DOBRE в першому раунді відбору і проживають в Білоберізькій, Старобогородчанській, Верхнянській, Печеніжинській ОТГ.

Навчання проводять кращі тренери національного рівня.

Загальна кількість учасників – обмежена – 20 осіб. Від кожної з названих ОТГ ми запрошуємо по 5 учасників. Тому відбір на участь у навчанні в Школі громадських лідерів – відбуватиметься на конкурсних засадах. Для участі у конкурсі треба надіслати анкету

https://rada.info/upload/users_files/40154315/3606eddc3a9b4927fbe96ec68851ce1c.doc

 Пріоритетом для відбору у навчанні є першочерговість надісланої анкети, активність на заходах які проводяться в рамках програми DOBRE, проявлений інтерес до розбудови своєї громади та до озвученої теми.

Участь у навчанні для учасників – безкоштовна. Оплачує навчання програма L

DOBRE.  Учасники забезпечуються проживанням у двомісних номерах готелю Станіславів (м. Івано - Франківськ, вул. Чорновола 7) та харчуванням, а також їм відшкодовуються квитки на автобус від місця прибуття до Івано-Франківська і назад додому). 

Програма навчання в Школі громадських лідерів 

https://rada.info/upload/users_files/40154315/077768c8b02fd731b248216ae081e93c.doc

Заповнену АНКЕТУ УЧАСНИКА «Школа громадських лідерів» просимо надіслати на електронну адресу  galyna_vasylchenko@ukr.net  та  verlesya@gmail.com  не пізніше як 15 липня 2017 року.

У випадку виникнення питань просимо звертатись до Лесі Вербовської за телефонами  +380679262244; +380666091419  або Галини Васильченко за телефоном+380503385570

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь