A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Молодіжна рада Старобогородчанської ОТГ влаштувала свято для всіх закоханих

Дата: 19.02.2018 13:10
Кількість переглядів: 1487

14 лютого 2018 року, у День святого Валентина, Молодіжна рада Старобогородчанської ОТГ влаштувала свято для всіх закоханих. У виконанні членів ради, школярів старших класів та студентів із нашої ОТГ присутні змогли побачити усім відому історію «Сватання на Гончарівці» у сучасній інтерпретації. Тут головний герой засинає і бачить себе султаном, до якого приїжджають свататись стильна американка, пристрасна іспанка, строга німкеня, запальна француженка і підступна росіянка. Та вибір героя зупиняється на ніжній і чарівній україночці. Сценка викликала бурхливі оплески глядачів.
Також присутніх закоханих пар було запрошено до участі у конкурсі. Ті ж, хто прийшов без половинки, могли утворити нові пари шляхом жеребкування. Були розіграні номінації – Найромантичніша пара, Найвеселіша, Найкмітливіша, Найартистичніша, Найелегантніша, Ідеальна пара та Пара глядацьких симпатій. До складу журі увійшли директор Будинку культури с. Старі Богородчани – Озар Галина Богданівна, його художній керівник – Барабаш Василина Василівна та голова Молодіжної ради – Клим’юк Леся Ярославівна. А чарівною ведучою була Данилюк Наталія Павлівна.
 Під час заходу здійснювалась професійна фото- та відеозйомка, а у фойє члени Молодіжної ради організували фотозону, де всі бажаючі могли зробити романтичні фото. Також було продумано відповідний декор залу. 
Завершенням заходу стала вечірка із якісною музикою від наших ді-джеїв – Олексина Андрія Михайловича (Dj  Yankee) та Багрія Юрія Ігоровича.
Захід був абсолютно безкоштовним і відбувався завдяки підтримці сільської ради Старобогородчанської ОТГ, ГО «Економічний розвиток громади», місцевих підприємців Пилипіва Романа Богдановича, Луцик Марії Василівни, Жолобович Ольги Іванівни та технічної підтримки Трінчука Романа Васильовича, небайдужих людей та великому інтузіазму членів Молодіжної ради. 
«Надіємось, що такі заходи стануть систематичними, адже молодь громади проявила високу активність як у підготовці заходу, так і в його участі. Можливо, нам вдастся дати «друге дихання» місцевим будинкам культури, які, нажаль, занепадають. Востаннє дискотеки тут проводились більше трьох років тому. І нас приємно вразила велика кількість відвідуівачів. Молодь нашої громади є свідомою та активною, їй зараз необхідно створити умови для розвитку, показати, що є місце, де можна зібратись разом, поспілкуватись, обмінятись ідеями. Тому, на часі, є актуальним питання створення молодіжного простору у нашій ОТГ. Віримо, що його вирішення - у найближчому майбутньому» - Леся Клим’юк – голова Молодіжної ради Старобогородчанської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень