A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Представники Старобогородчанської ОТГ взяли участь у конференції громад DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» в м. Київ

Дата: 27.10.2017 13:38
Кількість переглядів: 844

25-26 жовтня 2017 року в м. Києві відбулася конференція громад DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» у якій взяли участь представники Старорбогородчанської об’єднаної територіальної громади. 
Першого дня відбулося обговорення процесу стратегічного планування, важливості залучення різних зацікавлених сторін та спільного визначення пріоритетів. Учасники ознайомилися з стратегіями, що були розроблені за підтримки програми  DOBRE та розглянули складнощі, що виникають у процесі планування. Програма DOBRE представила Індекс спроможності місцевої влади, що допоможе громадам виробити дорожню карту для покращення внутрішньої спроможності для розвитку. Старобогородчанський сільський голова взяв участь у панельній дискусії «Рецепт успіху реалізації стратегії», зокрема поділився досвідом щодо розробки та реалізації покращення послуг у громаді.
26 жовтня у Києві 260 представників об’єднаних громад-партнерів Програми USAID Ukraine - USAID Україна DOBRE, бізнесу, влади, громадянського суспільства, проектів міжнародної технічної допомоги та медіа взяли участь у Першому Хабі інвесторів та громад. Разом вони шукали рецепти, як пришвидшити місцевий економічний розвиток. Громади вперше представили свої інвестиційні проекти та отримали відгук і рекомендації від представників бізнесу, вчилися будувати комунікації, що ведуть до партнерства. У роботі інвестиційного абу взяв участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь