A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відзначення Дня пожежної охорони

Дата: 23.04.2017 13:43
Кількість переглядів: 1160

18 квітня 2017 року в Управлінні ДСНС в області відбулися урочисті заходи з нагоди  відзначення Дня пожежної охорони, в якому взяли участь  керівництво та працівники У ДСНС в області, голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, заступник голови обласної ради Сергій Басараб, ветерани пожежної охорони,  заступник сільського голови Старобогородчанської с/р ОТГ Іван Лесів, начальники та члени добровільних пожежних формувань Прикарпаття, старший  місцевої пожежної команди Старобогородчанської ОТГ Микола Тимішак, представники громадськості, а також діти - переможці обласного конкурсу малюнка на протипожежну тематику.

Свято розпочалося богослужінням біля каплички Покрови Пресвятої Богородиці на території ДПРЧ-1 міста Івано-Франківська.

Урочисто відкриваючи заходи до професійного свята - Дня пожежної охорони - начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький підкреслив, що дане свято – це вияв поваги та данина вагомого внеску працівників пожежної охорони в боротьбу з вогняною стихією, у захист життя й здоров’я людей і майна від пожеж, адже бойова робота пожежників - це самовіддана служба і постійний ризик власним життям заради безпеки людей.

За сумлінне ставлення до забезпечення пожежної безпеки в сільській місцевості та з нагоди відзначення Дня пожежної охорони Грамотою Голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради був нагороджений старший місцевої пожежної команди Старобогородчанської ОТГ Микола Тимішак.

Присутні також вшанували хвилиною мовчання тих, хто поклав своє життя у боротьбі з вогняною стихією. Були покладені квіти до меморіальної дошки Героям-Пожежним.

Цікавою родзинкою свята стало нагородження переможців конкурсу дитячого малюнка на протипожежну тематику у трьох вікових категоріях. Найкращі з них візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі.  

Урочисті заходи продовжилися показовими виступами команди з пожежно-прикладного спорту.

А завершилося свято  чудовим концертом за участю художніх колективів та  виконавців Прикарпаття, які подарували присутнім незабутні миті спілкування з  світом прекрасного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь