A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Делегація Богородчанського району з робочим візитом перебуває у Кіровоградській області

Дата: 26.05.2017 15:32
Кількість переглядів: 1287

На запрошення керівництва Маловисківського району делегація Богородчанського району на чолі з головою райдержадміністрації Франком Єжаком  та головою районної ради Михайлом Головчуком з робочим візитом перебуває у Кіровоградській області. До складу делегації входять представники райради та райдержадміністрації, сільський голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка, заступник сільського голови Старобогородчанської ОТГ Юрій Іванишин, а також представники селищних і  сільських рад, аграрного бізнесу району.

Протягом першого дня візиту члени делегації ознайомилися  з роботою Смолінської селищної ради, сіл Нововознесенка та Якимівка. 

Знайомство з селом Смоліно розпочалося із відвідування підприємства  «ПРАТ Полтавське ХПП. Смолінська дільниця». Підприємство надає послуги по сушці і зберігання зернових і технічних культур. Виробничі потужності підприємства для одночасної сушки і зберігання – 62 тис. тонн сировини. Підприємство співпрацює з районною і селищною радами у напрямку реалізації соціальних проектів.

Далі господарі представили дитячий садок «Ромашка», у якому виховуються 234 дитини та навчально-виховне  об’єднання  з чисельністю 346 учнів. Для прикарпатських гостей учні підготували чудову програму художньої самодіяльності. 

Після оглядин села Смоліна робота продовжилася у селах Нововознесенка і Якимівка. Ці села знаходяться поряд, з чисельністю населення 563 і 558 чоловік.  В Якимівці діє НВК в якому і навчаються діти з вищезазначених сіл.  В минулому році при спільному фінансуванні сільських і районної рад проведено капітальний ремонт приміщення дошкільної групи НВК загальною вартістю 2 млн.грн.

Цікавим фактом є те, що не зважаючи на таку малу чисельність населення ці села є самодостатніми. Основна стаття доходу – кошти від оренди земель і водоймищ великими агропідприємствами.

Джерело→http://bogorda.if.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=8173:2017-05-26-08-52-28&catid=34:2010-12-23-05-50-23&Itemid=53


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь