A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Підписано угоди про співпрацю

Дата: 18.07.2017 15:44
Кількість переглядів: 2037

18 липня 2017 року відбулось підписання меморандуму про співробітництво між Старобогородчанською ОТГ та Богородчанською районною державною адміністрацією, та угоди про співпрацю Старобогородчанської ОТГ з Тисменицьким об’єднаним управлінням Пенсійного фонду України у Івано-Франківській області.
Учасники підписання офіційно підтвердили наміри створювати ефективні та прозорі механізми доступу громадян до адміністративних послуг.
В результаті підписання згаданих документів, населення громади отримає ширший спектр адміністративних послуг в форматі «єдиного вікна» без черг та візитів до кабінетів чиновників.
В церемонії підписання взяли участь голова районної державної адміністрації Франко Єжак, сільський голова Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади Ярослав Здерка, заступник голови райдержадміністрації Василь Поштарюк, директор Івано-Франківського відокремленого підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" Руслан Панасюк, регіональний консультант з юридичних питань у Івано-Франківській області  Асоціації міст України Марія Баран, начальник Тисменицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Наталія Лагойда, регіональний спеціаліст проекту U-LEAD Олег Білоус та інші офіційні особи.
В ході обговорення, учасники зібрання висловили переконання, що така  співпраця – ще один  крок на шляху України до країни сервісних послуг, де в центрі завжди людина. Реалізація угод сприятиме реалізації прав і законних інтересів фізичних та юридичних осіб Старобогородчанської ОТГ у сфері надання адміністративних послуг, покращенню надання адміністративних послуг населенню громади, підвищенню організаційно–технічного рівня надання адміністративних послуг.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень