A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

В бібліотеці с. Нивочин відбулася бесіда – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички»

Дата: 20.04.2018 20:41
Кількість переглядів: 1224

Про шкоду паління та алкоголю говорять багато. Проте неспокій учених, лікарів, педагогів, викликаний поширенням не тільки цих згубних звичок, а й комп’ютерною та інтернет залежністю. Однак, поки що, значна кількість людей не вважають їх за шкідливі для здоров’я.
Результати досліджень свідчать про те, що багато людей набули цих звичок у підлітковому віці. Тиск з боку товаришів  і бажання бути схожими на дорослих спонукають молодих людей до паління та вживання спиртних напоїв, енергетиків. А спільною темою для розмови є соціальні мережі та комп’ютерні ігри
З метою довести до свідомості учнів, що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я, а комп’ютерна та Інтернет -залежність є актуальною проблемою сучасності, у бібліотеці с.Нивочин було проведено бесіду – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички» з учнями 8 класу Нивочинського НВК1-ІІ ст. Захід підготовлено спільними зусиллями завідуючої ФАПом О.В.Бистриці, зав.бібліотекою Л.В.Павлюк, класного керівника Н.П.Паливоди. Спілкування з дітьми супроводжувалося демонстрацією відеороликів про шкідливість паління (сигарет, кальяну, «вейпів»), алкоголю на організм людини. Школярі під час заходу виявляли неабияку активність і зацікавленість.
Приємним є той факт, що молоді люди підкреслено негативно ставляться до шкідливих звичок. Вони орієнтуються на здоровий спосіб життя.
Найбільш коштовний дарунок, що людина отримує від природи- здоров'я. Дбаючи про нього, ми дбаємо про майбутнє поколінь усієї нашої української нації. Зберегти його допоможе здоровий спосіб життя. Пам’ятайте про це щохвилини, щогодини.

Завідувач бібліотекою с. Нивочин                Лілія Павлюк


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь