A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Літературний захід у бібліотеці с. Гринівка "ТАРАС ШЕВЧЕНКО - НАШ. ВІН ДЛЯ УСІХ СТОЛІТЬ..."

Дата: 14.03.2018 16:08
Кількість переглядів: 1340

Кобзарю!
Знов до тебе я приходжу, бо ти для мене совість і закон.
Л. Костенко
Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково : щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об'єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сподівань і прагнень. Під думи народні налаштовував свою ліру Кобзар, тому й оживало в його полум'яному слові все те, що таїлося в глибині душі народу.
З нагоди 204 річниці народження Тараса Шевченка у  Гринівській бібліотеці відбувся літературний захід "ТАРАС ШЕВЧЕНКО - НАШ. ВІН ДЛЯ УСІХ СТОЛІТЬ...", до дня народження Тараса Григоровича Шевченка.
Ведуча заходу, завідуюча Гринівським клубом - Ольга Надрага розповідала про життєвий та творчий шлях поета. Вчителі Гринівської школи Ірина Гложик та Ірина Прімачова провели з учасниками заходу літературну вікторину «Знавці творів Т.Шевченка».
В рамках заходу відбувся творчий конкурс читців творів Т.Г.Шевченка, в якому брали участь учні Гринівської школи, читачі бібліотеки: Максим Федорів, Юлія Прімачова, Марина Прімачова, Ярослав Івашко, Христина Івашко, Софія Гложик, Микола Гложик, Соломія Вагіль, Анастасія Гусак. Вони з задоволенням декламували вірші Т. Г. Шевченка, за що й отримали подарунки, а також познайомилися з книжковою виставкою «Вічне слово Шевченка».
Бібліотекар Г.М. Мойсюк наголосила, що треба всім пам’ятати великого Кобзаря, читати його твори, любити Україну, як любив її поет.
                                 Зав. сільською бібліотекою с. Гринівка Г.МойсюкФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень