A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Навчальний тур в м. Люблін (Польща)

Дата: 13.09.2017 16:11
Кількість переглядів: 941

За підтримки програми «U-LEAD з Європою» протягом 5 по 8 вересня 2017 року відбувся навчальний тур представників об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області в м. Люблін (Польща) з метою вивчення та впровадження кращих практик у сфері житлово-комунального господарства. 
Старобогородчанську ОТГ у складі делегації представляв заступник сільського голови Юрій Іванишин. 
В ході поїздки учасники делегації відвідали гміну Любартув та вивчили досвід поводження з твердими побутовими відходами, зокрема ознайомилися з роботою гмінного пункту роздільного збору комунальних відходів, відвідали місцевий сміттєпереробний завод. 
Представники гміни Острувек поділилися досвідом функціонування місцевого органу самоврядування: схему бюджету, функціонування адміністрації, реалізовані інвестиційні ініціативи, а також представили місцеву школу та гмінний пункт роздільного збору комунальних відходів.
Під час відвідання міста Острув Любельський учасники делегації відвідали  модернізовану школу, зокрема: інтернат, їдальню, майстерню, штольню, шкільні класи, а також ознайомилися з впровадженням заходів по підвищенню енергоефективності: опалення біомасою, термомодернізація, опалення сонячними батареями тощо. Також відвідали  Дім соціальної допомоги (заклад опіки для осіб з інтелектуальним недорозвитком та відхиленнями) в Оструві Любельському та Майстерню терапевтичних занять (заклад, що займається денною реабілітацією людей з особливими потребами).
Під час туру учасникам від обох країн вдалося обмінятися досвідом у впровадженні кращих практик децентралізації та закласти основи для майбутньої співпраці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь