A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Інвестиція в політичну грамотність учнів

Дата: 10.02.2017 16:13
Кількість переглядів: 857

9 лютого 2017 року відбулась вступна конференція проекту «Інвестиція в політичну грамотність учнів – майбутній розвиток об’єднаних територіальних громад», який реалізовує ГО «Агенція розвитку громад Богородчанського району». (с-ще Богородчани, Івано-Франківська область) у партнерстві із ГО «Фонд розвитку ініціативи громади» (м. Мала Виска, Кіровоградська область) в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та адмініструється ГО «Жіночі перспективи» (м.Львів) та БФ «Центр громадських ініціатив» (м.Перечин, Закарпатська область).
Завдяки використанню сучасних інформаційних технологій представлення відбулась одночасно для двох об’єднаних територіальних громад – Старобогородчанська ОТГ (Івано-Франківська область) та Маловисківська ОТГ (Кіровоградська область). Учасники з різних регіонів України привітали один одного із початком проекту та побажали успіху щодо його впровадження.
Метою проекту - залучення школярів старших класів Старобогородчанської ОТГ та Маловисківської ОТГ до процесів прийняття рішень щодо розвитку об’єднаних територіальних громад шляхом підвищення політичної грамотності учнів з місцевого самоврядування та реформи децентралізації, а також ознайомлення з інструментами залучення громадськості до прийняття рішень.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень