A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Участь голови Старобогородчанської ОТГ Ярослава Здерки у семінарі «Децентралізація на Прикарпатті"

Дата: 07.04.2017 18:53
Кількість переглядів: 1917

Фото без опису

6 квітня 2017 року в Калуші відбувся семінар-форум «Децентралізація на Прикарпатті: роль місцевого самоврядування в процесі добровільного об’єднання територіальних громад».

Захід провели за ініціативи Івано-Франківського відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» у рамках програми «U-Lead» з Європою.

Участь у форумі взяли представники обласної державної адміністрації та обласної ради, жителі Долинського, Рогатинського, Калуського, Рожнятівського районів, а також міста Болехів.

 Метою семінару стало підведення підсумків діяльності та розвитку перших об’єднаних територіальних громад в області – Печеніжинської, Верхнянської та Старобогородчанської, а також поширенню їх ефективного досвіду становлення та функціонування.

Голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка поділився успішним досвідом функціонування своєї об’єднаної територіальної громади. Він повідомив, що у селі Старі Богородчани було відкрито один з найперших підрозділів місцевої пожежної охорони. За рахунок інфраструктурної субвенції, яка становила 4 млн 564 тис. грн, було реалізовано 8 проектів. Також у рамках одного із проектів з Державного фонду регіонального розвитку для Старобогородчанської ОТГ було виділено 1473, 8 тис. грн на придбання автомобіля швидкої медичної допомоги. Ярослав Здерка наголосив, що в 2017 році в ОТГ буде відкрито Центр з надання адміністративних послуг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень