A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Молодіжний форум «DOBRE ДІЙ»

Дата: 19.04.2017 19:54
Кількість переглядів: 714

http://ucmc.org.ua/uk/molodizhnij-forum-dobre-dij/

Молодіжний форум «DOBRE ДІЙ»

Хочеш змінити своє життя у громаді на краще? Навчитись планувати і впроваджувати цікаві проекти? Приєднатися до команди активних, позитивних і драйвових молодих лідерів? Програма «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) запрошує ініціативну молодь 16-25 років, що має активну суспільну позицію та зацікавлена і готова змінювати свої громади на краще, взяти участь у молодіжних форумах «DOBRE ДІЙ». 

Молоді люди мають безліч ідей та енергії, але не завжди є залученими до процесу прийняття рішень на місцях. Ми хочемо допомогти змінити цю ситуацію та розширити можливості молоді, особливо в процесах реформ та розвитку громад. Це чудова можливість знайти нових друзів, з якими можна змінити свої громади на краще, розділити свої ідеї та мрії, та втілити їх у життя.  А ще – хороша нагода вибудувати навички командної роботи та отримати практичні інструменти для зростання  власного лідерського потенціалу.

На форумі тебе чекають два насичених дні:

  • презентації кращих практик роботи з молоддю та молодіжних проектів;
  • інтенсивне навчання, майстерню проектного менеджменту;
  • методи реалізації власних ідей – як перейти від ідеї до дії;
  • лайфхаки побудови команди – залучення аудиторії та основи комунікації;
  • симуляційні ігри.

Форуми будуть проведені:

  • у м. Івано-Франківськ – для ОТГ з Івано-Франківської області; 16-17 травня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 28 квітня.
  • у м. Тернопіль для молоді з ОТГ з Тернопільської області; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.
  • у м. Миколаїв для ОТГ з Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.
  • у м. Дніпро для ОТГ з Дніпропетровської та Харківської областей; 9-10 червня; дедлайн подачі заявок – до кінця дня 20 травня.

Ми шукаємо саме вас, якщо ви маєте цікаві ідеї і готові впроваджувати їх у своїх ОТГ. Приєднуйтесь! Буде цікаво і весело.

Заповнити заявку на форум можна тут – https://goo.gl/T0hmwX  

Умови і правила.  До участі у конкурсі запрошуємо молодих людей від 16 до 25 років, які проживають на території ОТГ, що беруть участь у програмі DOBRE.  Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму онлайн, або  надішліть паперові версії на адресу:  м. Київ, вул. Ділова, 5-Б, офіс 501, 03150, програма DOBRE. Для паперових версій датою заповнення та відправки заявки вважається дата поштового штемпелю. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті. Неповні та невчасно подані заявки розглянуті не будуть.

Групи учасників будуть визначені організаторами на підставі інформації, отриманої з заявок, з метою забезпечення рівного регіонального представництва та надання можливості учасникам налагодити контакти з молоддю з ОТГ з інших областей. Програма DOBRE забезпечить відібраних учасників проживанням та харчуванням під час проведення форумів. Програма DOBRE забезпечує проживання та харчування учасників під час форуму, однак не покриває транспортні витрати.

По поверненню до своїх ОТГ, учасники матимуть змогу втілити власні ідеї у повноцінні молодіжні проекти та заручитися підтримкою громади.

Бажаємо успіху та чекаємо на заявки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень