A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Розпочато громадське обговорення щодо діяльності "Промислова розробка родовища вуглеводнів, з подальшим видобуванням природного газу на Грабівській площі"

Дата: 26.02.2021 16:25
Кількість переглядів: 679

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій  громадськості у містобудівній документації – Нововолинська міська рада

Додаток 3

зі змінами  постанова КМУ від 14.09.2020 № 824
 до Порядку передачі документації
 для надання висновку з оцінки впливу
 на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля

 

_____________________________________________

(дата офіційного опублікування в Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля (автоматично генерується програмними засобами ведення Реєстру, не зазначається суб’єктом господарювання)

202010316867

(реєстраційний номер справи про оцінку впливу на довкілля планованої діяльності)

 

ОГОЛОШЕННЯ

про початок громадського обговорення звіту

з оцінки впливу на довкілля

Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

1. Планована діяльність

Планова діяльність «Промислова розробка родовища вуглеводнів, з подальшим видобуванням природнього газу на Грабівській площі».

2. Суб’єкт господарювання

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ «ПРИКАРПАТСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

Юридична адреса: 77701, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський р-н, смт. Богородчани, вул. Шевченка, буд. 62;

Код ЄДРПОУ 36042045

Директор – Стеблецький Володимир Васильович.

3. Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення

Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА,

м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61-50,

e-mail: main@eco.if.gov.ua, контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович.

(найменування уповноваженого органу, адреса, телефон та контактна особа)

4. Процедура прийняття рішення про провадження планованої діяльності та орган, який розглядатиме результати оцінки впливу на довкілля

Відповідно до законодавства рішенням про провадження даної планованої діяльності буде:

- Висновок з оцінки впливу на довкілля (Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА, м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61-50, e-mail: main@eco.if.gov.ua)

5. Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів (не менше 25, але не більше 35 робочих днів) з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у заголовку оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби (СОVID-19), спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період.

Громадські слухання 1 відбудуться: не передбачено.

Громадські слухання 2 відбудуться: не передбачено.

6. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, що забезпечує доступ до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої доступної інформації щодо планованої діяльності

Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА,

м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61-50,

e-mail: main@eco.if.gov.ua, контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович.

(найменування уповноваженого органу, адреса, телефон та контактна особа)

7. Уповноважений центральний орган або уповноважений територіальний орган, до якого надаються зауваження і пропозиції, та строки надання зауважень і пропозицій

Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА,

м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А, тел./факс (0342) 52-61-50,

e-mail: main@eco.if.gov.ua, контактна особа – Пліхтяк Андрій Дмитрович.

(найменування уповноваженого органу, адреса, телефон та контактна особа)

Зауваження і пропозиції приймаються протягом усього строку громадського обговорення, зазначеного в абзаці другому пункту 5 цього оголошення.

8. Наявна екологічна інформація щодо планованої діяльності

Звіт з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності.

9. Місце (місця) розміщення звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації (відмінне від приміщення, зазначеного у пункті 6 цього оголошення), а також час, з якого громадськість може ознайомитися з ними

Зі звітом з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації можна ознайомитись з 25.02.2021 р. в приміщені Старобогородчанської сільської ради , Поштовий індекс: 77712, Івано-Франківська обл., Богородчанський р-н, с. Старі Богородчани, вул. Івана Франка, буд. 1; Контактні телефони: 03471-51700, 03471-51231; Лисецька селищна рада, Поштовий індекс: 77455, Івано-Франківська обл., Івано-Франківський район, смт. Лисець, вул. Січових Стрільців, буд. 55,  Контактні телефони: 03436-41153, та в Управлінні екології та природних ресурсів Івано-Франківської ОДА, (м. Івано-Франківськ, вул. Ак. Сахарова, 23 А), тел./факс (0342) 52-61-50.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень