A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

У Старих Богородчанах відзначили День пам'яті та примирення

Дата: 10.05.2018 14:06
Кількість переглядів: 1499

08 травня 2018 року вся Старобогородчанська громада відзначила День пам'яті та примирення і День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З цієї нагоди біля Обеліску Слави в селі Старі Богородчани відбувся мітинг-реквієм «Вогонь війни у пам'яті навічно. 
«Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті тим, хто загинув на фронтах Другої світової війни” – цими словами відкрила мітинг його ведуча Василина Барабаш. Спільну поминальну панахиду відправили о. Анатолій (Українська Православна Церква Київського Патріархату святого Юрія) та о. Любомир (Українська Греко-Католицька Церкви Різдва Пресвятої Богородиці). Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять жертв найстрашнішої війни в історії людства, пам’ять героїв Небесної Сотні, пам’ять загиблих бійців, що віддали своє життя за нашу незалежність у війні на Сході України. Щирі поетичні слова звучали від учнів Старобогородчанської школи (педагог-організатор Василишин Л. І.), а пісенний спів дарували Діана Проць та хор церкви Різдва Пресвятої Богородиці ( регент Козоріз І. Д.). 
Щирі слова подяки від підростаючого покоління прозвучали для жителя Старих Богородчан – ветерана війни Гринишина Степана Івановича. 
Страшні сліди і біль залишила нам війна. Сьогодні нам потрібно лиш єдине - мирна і щаслива Україна! Пам'ятаймо про безсмертний подвиг тих, хто врятував нашу землю від фашизму! Пам’ятаймо подвиг тих, хто сьогодні захищають наш мир і спокій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень