A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Літній час-2017: коли в Україні переводять годинники і як пережити перехід на “літній режи

Дата: 24.03.2017 00:02
Кількість переглядів: 937

В 2017 році перехід на літній час відбудеться у ніч з 25-го на 26-е березня. Стрілки годинника потрібно буде перевести на годину вперед о 3:00.

Це означає, що вставати і лягати спати з цього моменту доведеться на годину раніше. Як пережити перехід на літній час? Багато людей складно переносять весняне переведення стрілок на 1 годину вперед. На нашому самопочутті, крім забраної години, також негативно позначається пережита зима, зниження імунітету, нестача вітамінів, повідомляють УН. Адаптація до нового часу у кожної людини відбувається по-різному і в середньому становить 2-3 тижні. Щоб переведення годинників не спричинило проблеми зі здоров’ям, намагайтеся поступово перейти на новий режим дня, щоб встигнути підготуватися. У цьому допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, зниження навантаження та скоригований режим харчування. Дайте вашому організму пристосуватися до нового розпорядку дня. Особливо це актуально для літніх людей і тих, хто страждає від захворювань серцево-судинної системи. Виключіть з раціону жирну і гостру їжу, не налягайте на солодощі. В цей час року майже відсутні натуральні овочі з вітамінами, тому не зашкодять вітаміни в таблетках.

Фото без опису

посилання→http://www.amn.com.ua/rizne/litnij-chas-2017-koly-v-ukrayini-perevodyat-godynnyky-i-yak-perezhyty-perehid-na-litnij-rezhym/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень