A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

На Прикарпатті відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони

Дата: 21.05.2017 11:44
Кількість переглядів: 892

Фото без опису

19 травня 2017 року на Івано-Франківщині відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони.

Зважаючи на виконання непростих обов’язків, пов’язаних з ризиком для життя, ці люди мають постійно вдосконалювати свій професійний рівень, перебувати у добрій спортивній формі, а, як відомо, найкраще відшліфовувати такі навички на різного роду спортивних змаганнях.

Тому проведення обласних змагань з пожежно-прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони області, стало справжнім спортивним святом.

У спортивному дійстві взяли участь 13 місцевих пожежних команд із різних регіонів Прикарпаття, серед яких і місцева пожежна команда села Старі Богородчани Старобогородчанської  ОТГ у складі Миколи Тимішака, Івана Струка, Анатолія Іванюка.  Боротьба за перші місця була напруженою та безкомпромісною.

Фото без опису

Вітаємо команду с. Старі  Богородчани, яка була нагороджена грамотою та медалями за зайняте  ІІІ місце по пожежній естафеті на змаганнях з пожежно – прикладного спорту серед підрозділів місцевої пожежної охорони Івано-Франківської області.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень