A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Семінар - тренінг для ОМС, лідерів громад, та місцевих ОГС.

Дата: 03.03.2017 13:43
Кількість переглядів: 729

Фото без опису Фото без опису

Громадський центр «Ділові ініціативи» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» в Івано-Франківській області, що реалізується програмою DOBRE Global Communities   та фінансується USAID для лідерів та представників Старобогородчаснської  ОТГ проводить семінар - тренінг «Планування місцевого економічного розвитку із залученням громади. Реалізація стратегії»

До участі у семінарі запрошуються представники ОМС, старости сіл ОТГ, депутати, лідери та активні учасники життя громади, представники громадських організацій, ведучого бізнесу.

Семінар розрахований на 5 годин. Протягом семінару планується розглянути наступні питання: Що таке місцевий економічний розвиток (МЕР) і чому його розуміння є важливим для майбутнього громади? Яке змінюються підходи до використання моделей місцевого економічного розвитку? Сучасні світові тенденції. Кращі світові та українські практики запровадження моделей місцевого економічного розвитку. Планується практична робота в групах. Учасники виконають стратегічний аналіз можливостей економічного розвитку ОТГ та проведуть оцінку конкурентних переваг, працюватимуть на над створенням моделі МЕР та формуванням переліку пріоритетних проектів для сталого розумного розвитку в контексті виконання стратегії.

Дата проведення: 10 березня 2017р

Місце проведення: Старобогородчанська сільська рада об’єднаної територіальної громади

Адреса: вул. Івана Франка, буд. 1, с. Старі Богородчани, Івано-Франківська обл.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень