A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

День села Старі Богородчани

Дата: 17.07.2017 15:49
Кількість переглядів: 1436

16 липня 2017 року відбулося свято День села Старі Богородчани. Святкове дійство проходило на сільському стадіоні, де зібралася майже вся громада. Урочистості розпочав церковний хор Української Греко-Католицької Церкви Різдва Пресвятої Богородиці с. Старі Богородчани. На початку заходів усіх присутніх благословили священики о. Любомир (настоятель УГКЦ Різдва Пресвятої Богородиці), о. Анатолій (настоятель УПЦ КП Св. Юрія) та старший військовий капелан оперативного командування «Захід» о. Іван Креховецький , який нагородив грамотами Капеланської служби Івано-Франківської єпархії Української Православної Церкви Київського патріархату жителів громади - учасників Антитерористичної операції.
Учасники свята хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто загинув у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. 
З вітальним словом до громади звернувся сільський голова Ярослав Здерка, який привітав усіх з 576 річницею першої згадки про село Старі Богородчани та подякував жителям села, депутатам сільської ради, членам виконкому, старостам сіл за активну громадянську позицію та вклад, який вони роблять у розвиток громади. Керівники сільської ради вручили грамоти та подяки сільської ради тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села. Цінні подарунки від сільської ради отримали наймолодший та найстарший жителі села, наймолодша та найстарша подружні пари, іменинники.
Учасників свята привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Василь Петришин, заступник голови районної державної адміністрації Василь Поштарюк, заступник голови районної ради Ігор Семків, депутат обласної ради Марія Рудик. Перший заступник голови райдержадміністрації Василь Петришин у своєму виступі відзначив, що Старі Богородчани завжди йшли попереду в економічному розвитку району і на сьогоднішній день Старобогородчанська громада першою серед інших громад району стала на шлях децентралізації та об’єднання.
Місцеві виконавці та гості свята подарували жителям громади святковий концерт. Пісенні вітання лунали від Валерії Маслій, Діани Проць, Людмили Балагун, Тетяни Барабаш, Наталії Данилюк, Тетяни та Богдана Пилипівих, Володимира Канюка, Тетяни Бариляк, гурту «Полюс» з Івано-Франківська та інших. Запальні танці гостям  свята подарували зразковий танцювальний колектив «Бойківчанка» Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст.. (керівник Надія Пилипів),колектив  учасників танцювального гуртка Старобогородчанського будинку культури (керівник Василина Барабаш), команда брейк-дансу «Кофі-брейк-крю» з селища Богородчани. Під час свята відбувався розіграш лотереї.
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень