A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

В бібліотеці с. Нивочин відбулася бесіда – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички»

Дата: 20.04.2018 20:41
Кількість переглядів: 1231

Про шкоду паління та алкоголю говорять багато. Проте неспокій учених, лікарів, педагогів, викликаний поширенням не тільки цих згубних звичок, а й комп’ютерною та інтернет залежністю. Однак, поки що, значна кількість людей не вважають їх за шкідливі для здоров’я.
Результати досліджень свідчать про те, що багато людей набули цих звичок у підлітковому віці. Тиск з боку товаришів  і бажання бути схожими на дорослих спонукають молодих людей до паління та вживання спиртних напоїв, енергетиків. А спільною темою для розмови є соціальні мережі та комп’ютерні ігри
З метою довести до свідомості учнів, що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я, а комп’ютерна та Інтернет -залежність є актуальною проблемою сучасності, у бібліотеці с.Нивочин було проведено бесіду – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички» з учнями 8 класу Нивочинського НВК1-ІІ ст. Захід підготовлено спільними зусиллями завідуючої ФАПом О.В.Бистриці, зав.бібліотекою Л.В.Павлюк, класного керівника Н.П.Паливоди. Спілкування з дітьми супроводжувалося демонстрацією відеороликів про шкідливість паління (сигарет, кальяну, «вейпів»), алкоголю на організм людини. Школярі під час заходу виявляли неабияку активність і зацікавленість.
Приємним є той факт, що молоді люди підкреслено негативно ставляться до шкідливих звичок. Вони орієнтуються на здоровий спосіб життя.
Найбільш коштовний дарунок, що людина отримує від природи- здоров'я. Дбаючи про нього, ми дбаємо про майбутнє поколінь усієї нашої української нації. Зберегти його допоможе здоровий спосіб життя. Пам’ятайте про це щохвилини, щогодини.

Завідувач бібліотекою с. Нивочин                Лілія Павлюк

Фото без опису

Фото без опису
 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень