Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

У Старобогородчанській громаді відкрито молодіжний простір

Дата: 23.11.2018 09:47
Кількість переглядів: 1110

В середу, 21 листопада 2018 року, у приміщенні Будинку Культури Старих Богородчан відбулось відкриття молодіжного простору StBogoHub, що стало можливим завдяки активній співпраці Молодіжної ради Старобогородчанської ОТГ та ГО «Центр Рівних Можливостей» в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджує громадська організація «Центр Політичних Студій» в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)
Сільською радою проведено ремонт кімнати у Будинку культури для створення Молодіжного простору на суму 20,0 тис. грн.., громадською організацією «Центр Політичних Студій» надано обладнання на суму 130,0 тис. грн..
У відкритті взяли участь та виступили перед присутніми голова ГО «Центр Політичних Студій» Віталій Світлик, заступник сільського голови Юрій Іванишин, координатор від громади в програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Ганна Тимків та голова Молодіжної ради Старобогородчанської ОТГ Леся Клим’юк.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень