A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Калейдоскоп зимових свят

Дата: 21.12.2018 13:42
Кількість переглядів: 1146

Зима. Пухнастим снігом вкриті дерева і земля. Ця пора року багата на свята сповнені звичаями  та традиціями. 20 грудня учні молодших класів Нивочинського НВК  здійснили народознавчу  мандрівку “Калейдоскоп зимових свят”,  яка пройшла в сільській  бібліотеці. Завідувачка бібліотекою Лілія Павлюк та вчитель молодших класів Дарія Дмитрівна Говера повели школярів у подорож стежками  релігійних свят,  які супроводжують нас до різдва Христового. Юні «мандрівники» із захопленням слухали розповідь про те, чим особливе кожне свято зимового циклу, а також ділились історіями про звичаї своїх родин а саме, які страви готують на свят вечір і найцікавішим – «що ж приніс Миколай».   Для чемних і вправних діток святий Миколай залишив у бібліотеці «чарівний дзвоник» в якого потрібно було подзвонити і загадати бажання.  Активними були хлопчики та дівчатка у словесній грі «Казкове різдво» і отримали із загадкового мішечка солодкий гостинець.

Під музичний супровід Діани Василівни Микуляк діти прославляли святого Миколая та заспівали  колядку «Бог предвічний народився».

Дитячі розповіді та побажання лунали із щирою іскоркою в очах для кожного із гостей. А родинні колядки у виконанні Оксани Цюпи та Іванни Магас, Руслани Дашко, Тетяни та Уляни Івашко, Уляни Василик, Іванни Долотко та учасників заходу зачарували всіх присутніх, додали радості, умиротворення та доброго настрою. Привернула увагу гостей і виставка-інсталяція «Книжковий снігопад», яка була оформлена до цього свята.

Дзвінкий спів, активне спілкування залишили у дітей незабутнє враження, веселі посмішки та святковий настрій.

Нехай  віра  у  Христа  вбереже  нас  від   усякої   недоброчинності,   ощедрить  Божою  ласкою, посіє  між  нами  Мир  і  Любов!  Усім  здоров`я  і  успіхів  у  Новому  році!

 

Зав.бібліотекою-філіалом с.Нивочин                                                                     Л. Павлюк

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень