A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Свято для молоді у день закоханих в с. Старі Богородчани

Дата: 20.02.2019 08:37
Кількість переглядів: 1240

14 лютого молодіжною радою Старобогородчанської ОТГ було проведено захід, присвячений Дню святого Валентина, який  відбувся в приміщенні Будинку культури, в молодіжному центрі StBogoHub.
Ведучими заходу були члени молодіжної ради – Василь Попадич та Лілія Магдій. Веселого настрою публіці задала сценка про отця Валентина на сучасний лад, де переплелись кілька сюжетних ліній – тут вам і парочка, де дівчина злегка «перегнула палицю», добиваючись освідчення від кавалера, і бабуся з дідусем, які через склероз щотижня приходять одружуватись, і закохані Ромео та Джульєтта, в яких вже скоро буде дитина, і ув’язнений отець Валентин, який закохується в дочку наглядачки, і навіть сам Купідон. 
Ролі талановито виконали учні шкіл громади Тетяна Дякун, Денис Гложик, Лілія Магдій, Роман Бойчук, Вікторія Максимів, Андрій Князевич, Вероніка Анійчин, Вадим Федорів та Роман Дутчак.
Драйву заходу додав танцювальний номер дівчаток 6-А класу Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст – Мар’яни Савчин, Юлі Мазурок, Аліни Кривко, Анастасії Левицької, Вероніки Магас та Вероніки Шевчук. Ще один танцювальний номер дівчата виконали спільно із членами молодіжної ради.
Під час заходу сучасні музичні композиції про кохання лунали чарівним голосом Діани Проць.
В організації свята також допомагали: озвучення та фотозйомка – Андрій Олексин, оформлення фотозони – Олександра Воронич,  і волонтери – Марія Бурдилюк, Валентина Тимків, Христина Даців та інші
Всього до святкування долучилися більше 50 осіб. Ще більше молоді було на запальній дискотеці після офіційної частини. Чудовим доповненням заходу стали прохолодні напої та свіжий попкорн, адже нещодавно для молодіжного центру StBogoHub, в рамках одного із проектів, було придбано попкорн машину.
Тож дозвілля молоді в громаді стає не тільки змістовнішим, але й комфортнішим.
Щиро дякуємо всім, хто взяв участь у святкуванні Дня всіх закоханих разом із молодіжною радою!


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень