A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

Дата: 04.06.2019 14:37
Кількість переглядів: 581

2 червня в Старобогородчанському Будинку культури відбулася святкова розважальна програма «Хай сонцю і квітам  всміхаються діти», приурочена Міжнародному дню захисту дітей. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять  діти у світ зовсім  безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов'ю.

Ведучі Наталя Кадук та Марійка Остапів розповіли про започаткування святкування цього дня у світі та в Україні, а свій чудовий спів дарували Каміла Долотко, Діана Проць та дуети  Тані і Богдана Пилипівих,  Михаели і  Давіда Завійських.

Багато зусиль для зростання добробуту жителів , у тому числі і дітей, прикладає керівництво нашої громади . Зі щирим вітальним словом звернулася  начальник відділу освіти , соціального захисту населення, культури, молоді та спорту Ольга Іванівна Близнюк.                   

Діти були не просто глядачами, а ще й учасниками у різноманітних конкурсах 

де їхню радість розділяли члени Молодіжної ради.

Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війни, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щирими і сердечними. Саме такими  ми хочемо бачити своїх дітей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень