Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Моє рідне село!

Дата: 11.06.2019 15:07
Кількість переглядів: 790

Не спіть, не дрімайте спішіть поспішайте.

Всією сімєю,всією ріднею до нас завітайте

Музики троїсті,на танці вогнисті

На свято врочисте.

   Такими словами розпочалося святкування дня села в селі Гринівка. На святі були присутні отець Віктор,отець Ярослав,отець Роман а також декан Петро який врочисто поблагословив свято. Привітала жителів і гостей  староста села Ніна Хмелівська. Пісню про село ‘’У ранкових росах скупане село’’,яку написала жителька Гринівки Софія Опацька виконав фольклорний колектив села Гринівки. Танцювальний ансамбль ‘’Перлинка’’ який діє при Гринівському клубі виконав два танці ’’Ми молодь України’’,’’Домовики’’ художній керівник якого Наталія Николин. Дарували свої пісні вокальний колектив нашого села. Також приїхали до нас гості із села Нивочин: вокальний колектив ’’Гармонія’’ та солістка Наталія Данилюк зі своїми чарівними піснями. Під бурхливі аплодисменти співали свої пісні Андрій Приймак,Марина Стефанів,Василь Стефанів із Івано-Франківська. Лунали вітання від Діани Проць із Старих Богородчан, Вікторії Пилипів із села Лесівка. Не обійшлося на святі і без гумору,веселила всіх присутніх своїми гуморесками Галина Магас із села Нивочин. Привітав всіх зі святом села директор Гринівської гімназії Василь Макарович,а також у дуеті з Марією Зубик. Також під аплодисменти виконали пісню ‘’Мамина вишня’’ тріо у складі Марії Зубик, Марії Сенич та Василя Макаровича. Велика подяка нашому оператору Ігору Глеб який не міг не заспівати на нашому святі.
   На святі були відзначені три найкращі двори села
: Гложик Михайла, Вагіль Василя та Срібняк Михайла. По закінченню концерту розігрувалася святкова лотерея. Для дітей села були представлені розважальні атракції та солодка вата. Для всіх гостей села в кінці концерту був представлений козацький сіл завдяки кухарям Марії Панасюк та Марії Надраги за що їм велике спасибі.  Також всі охочі могли поспівати під троїсту музику народні пісні біля клубу.

   По закінченню свята була народна музика гурт ‘’Знай наших’’.Свято вдалося. До нових зустрічей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень