A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Будинок культури с. Старі Богородчани оновлюється…

Дата: 28.01.2020 14:58
Кількість переглядів: 694

У Старобогородчанській ОТГ реалізовується цільова програма «Бюджет участі Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади».

      Завдяки активній  участі у даній програмі членів  Молодіжної  ради та працівників Будинку культури с. Старі Богородчани було реалізовано проєкт «Придбання інвентарю для  молодіжного простору  «StBogoCaff»  та пошиття куліс для великої сцени  Будинку культури с. Старі Богородчани».

         В результаті   були придбані  віконні полотна  для  молодіжного простору, мережеве обладнання та сценічне вбрання для великої сцени Будинку культури с. Старі Богородчани.

          Висловлюємо  слова вдячності Молодіжній раді ОТГ (голова  Леся Климюк), працівникам Будинку культури с. Старі Богородчани (директор Галина Озар) та активним жителям  нашої громади, які  допомагали у монтажі віконних полотен, налаштуванні апаратури та встановленні сценічного вбрання.

        Бюджет участі – дієвий інструмент активізації населення та залучення фінансових ресурсів  для втілення  ідей та вирішення актуальних потреб  громади.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень