Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Старобогородчанської сільської ради ОТГ

Дата: 13.04.2020 12:50
Кількість переглядів: 2249

Фото без опису

 Доброго здоров’я, шановна громадо!

 

                Я, Петришин Володимир Ярославович, є депутатом Старобогородчанської  сільської ради об'єднаної територіальної громади на виборчому окрузі №3 с. Старі Богородчани (вулиці Костея 1-54, Січових Стрільців  87, 88, 89, 91, 93, 95, 97, 99, 101, 103, 105, 107, 107а, 109, 111, 113, 115-191).

 

     Входжу до складу та є головою постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва  та сфери послуг, містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони навколишнього природного середовища.

    Входжу до складу та є головою постійної комісії по обстеженню зелених насаджень, що підлягають видаленню на території Старобогородчанської ОТГ.

    Також є членом опікунської ради  Старобогородчанського ліцею.

     У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом Старобогородчанської сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

Протягом 2019 року відвідував сесії сільської ради (за винятком, через поважні причини пов’язані з основним місцем роботи) та провів усі засідання постійної комісії, приймав активну участь у обговореннях.

         На сесіях Старобогородчанської сільської ради завжди відстоював інтереси жителів свого села та Старобогородчанської  об'єднаної територіальної громади.

 

         В минулому році підтримав проекти рішень щодо ремонту доріг по вулицях Шевченка, Новосілка, Ковпака. Завжди відповідаю на звернення та беру до уваги пропозиції громадян. Минулого року було усне звернення жительки мого округу, щодо встановлення нового мостика через Млинівку та проведення благоустрою на даній території, що сполучає вулицю Січових Стрільців та Руднєва, куди завжди ходять діти до школи. В зв’язку з тим, що на 2020р. було заплановано очищення та заглиблення русла Млинівки,  дані роботи перенесено на 2020р.

 

         Шкода, що таких звернень є дуже мало, адже громадська  участь є першочерговою запорукою побудови успішної громади. Громадяни мають право дати депутату доручення про необхідність вирішення певних проблем. Активна громада – активні депутати – активна влада. Тому закликаю Вас, користуйтесь усіма доступними механізмами участі громадян. Бо все, що стосується  громади, потрібно робити з громадою.

 

         Мій номер телефону 0978475985.

 

         Після закінчення карантину буду проводити прийом громадян. Про час та місце попередньо повідомлю.

 

        Щиро вітаю Вас та Ваші родини з Вербною неділею. Верба бє, не я бю, від нині за тиждень Великдень!

 

        Бережіть себе та свої родини! Будьте дужі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень