A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Старобогородчанської сільської ради, Сенич Ігора Ярославовича про депутатську діяльність у 2019 році

Дата: 13.04.2020 12:49
Кількість переглядів: 1174

 

Фото без опису

До складу Старобогородчанської сільської ради 1-го демократичного скликання я був обраний депутатом села Гринівка по виборчому округу #16. З самого початку роботи депутатського корпусу у своїй діяльності

керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве

самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», «Про звернення громадян», Регламентом роботи Старобогородчанської сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають діяльність депутатів місцевих ради. Рішенням сесії Старобогородчанської сільської ради 1-го демократичного скликання мене було призначено

членом постійної комісії з питань бюджету.

 

Одним з основних обов’язків своєї діяльності, як депутата сільської ради, вважаю участь у пленарних засіданнях ради та роботу у постійній комісії, а тому на особистому та постійному контролі тримаю рішення міської ради з питань, що належать до повноважень комісії.

 

Впродовж 2019 року:

  • Був присутнім на шести із десяти пленарних засідань Старобогородчанської сільської ради.Брав активну участь в обговоренні питань, які виносились на пленарні засідання.

  • Був присутнім на всіх восьми засіданнях бюджетної комісії.

  • Мною було підготовлено та внесено на розгляд Старобогородчанської сільської ради два проекти рішень:

    • Про внесення змін до регламенту Старобогородчанської сільської ради.

    • Про затвердження звіту за результатами виконаної роботи заступником голови Старобогородчанської сільської ради Юрієм Ярославовичем.

  • Мною було подано більше десяти запитів на доступ до публічної інформації щодо діяльності Старобогородчанської сільської ради та комунального підприємства Старобогородчанської сільської ради.

  • Був одним з ініціаторів створення депутатської групи "За майбутнє громади". На першому засіданні депутатської групи був обраний заступником голови депутатської групи.

  • Під час прийняття бюджету на 2020 рік мною була запропонована формула розподілу коштів згідно з якою старостинські округи повинні сумарно отримати не менше коштів ніж центральне село  громади Старі Богородчани. Мою пропозицію було підтримано і замість запропонованих 60 тис. грн, фонд старости села Гринівка у 2020 році буде складати 115 тис. грн.

  • Був співавтором проекту бюджету участі "Благоустрій центру села Гринівка". Проект переміг та був реалізований.

  • Під час розподілу обласних коштів на ремонт доріг, коли стало відомо що дороги Богородчани-Лесівка немає в списку доріг які будуть відремонтовані, зробив усе можливе щоб нашу дорогу повернули в список. Разом зі старостою села Гринівка відвідували районну та обласну державні адміністрації та зустрічалися з директором ДП “Дороги Прикарпаття” яке було виконавцем робіт. Повернути дорогу в список не вдалося.

  • Відстоював питання та брав активну участь у створенні сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "Дари літа" який буде працювати на території громади. Відкриття кооперативу заплановане на 2020 рік.

  • Відреагував на звернення жителів села та разом з ними в оперативному порядку зупинили вирубку лісу в урочищі "Кітван", що у селі Гринівка.


 

Як депутату сільської ради, при прийнятті рішень стосовно громади для мене є важливим розуміти та враховувати думку жителів громади. Тому, закликаю всіх брати більш активну участь у житті нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень