A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звіт депутата Старобогородчанської ОТГ, виборчого округу №8    Гаврилюка   Олега    Ярославовича

Дата: 16.04.2020 10:55
Кількість переглядів: 1261

Фото без опису

 

Доброго дня, шановна громадо! Я, Гаврилюк Олег Ярославович, є депутатом Старобогородчанської сільської ради об'єднаної терторіальної громади на виборчому окрузі №8.

   Входжу до складу постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва  та сфери послуг, містобудування, будівництва, земельних відносин  та охорони навколишнього природного середовища.

Входжу до складу депутатської групи "За майбутнє громади".

 У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Регламентом сільської ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів місцевих рад.

Впродовж 2019 року був присутній на 70% пленарних засіданнях сесії сільської ради та засідання постійної комісії. На сесіях Старобогородчанської сільської ради завжди відстоював інтереси жителів свого округу та громади.

Є членом створеної групи «Економічного розвитку» у Старобогородчанській ОТГ, у 2019 році брав участь у 3-х дводенних семінарах, після чого, було напрацьовано створення с/г кооперативу «Дари літа».

Також був автором проекту бюджету участі «Облаштування перил на сільське кладовище у Старих Богородчанах», який був підтриманий великою кількістю населення і буде реалізований в 2020 році.

Брав активну участь у реалізації проекту бюджету участі «Облаштування майданчика для спортивних ігор та занять на розі вулиці Січових стрільців 51-53 та вулиці Б. Хмельницького, 82 в с. Старі Богородчани (автор проекту Савчин Андрій Васильович)».

У 2019 році брав участь у обговоренні і затвердженні генеральних планів сіл Старі Богородчани та Скобичівка.

Після перемоги Старобогородчанської ОТГ в обласному конкурсі «Облаштування зони відпочинку у Старих Богордчанах», вніс пропозицію облаштувати зони відпочинку на території урочища «Замчисько», яку було підтримано і реалізовано.

Прийом громадян, за попереднім погодженням по телефону(мій тел +380673441928), у приміщенні Старобогородчанській сільської ради ОТГ.

Дякую за увагу та щиро бажаю усім міцного здоров’я!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень