A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Задля забезпечення України донорською кров’ю в період карантину запрацював проєкт #таксідлядонора

Дата: 24.04.2020 16:35
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

Під час пандемії коронавірусу по всій країні виникла серйозна проблема — критична нестача донорської крові та неможливість її здати через те, що не працює громадський транспорт.

При цьому заклади охорони здоров’я щодня потребують застосування компонентів крові для підтримки життя і здоров’я тисяч онкохворих людей, породіль, травмованих українських військових, пацієнтів, для яких такі компоненти є життєво важливими. Понад 300 тисяч українців щодня потребують донорської крові.

Для стабілізації ситуації із наявністю донорської крові в Україні Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація молодих донорів України» ДонорUA спільно з фундацією «Варто жити» та представниками бізнесу – онлайн-сервісом Uklon та національною мережею автозаправних комплексів WOG запустили проєкт #таксідлядонора, який дає можливість донору безкоштовно скористатись послугами таксі для поїздки в центр крові та назад.

Проєкт діє у 7-ми містах України: Києві, Львові, Одесі, Харкові, Полтаві, Дніпрі та Запоріжжі. Для цього онлайн-сервіс Uklon надав 20 000 промокодів на безкоштовні поїздки для донорів. Для того, щоб закрити потребу донорської крові та її компонентів, у 16-ти містах України спільно з ДонорUA проведено кампанію по збору коштів. Мета — зібрати 2 000 000 грн на таксі для донорів.

Завдяки коштам, зібраним від благодійників, починаючи з 13 квітня донори у Івано-Франківську мають змогу скористатися безкоштовним таксі.

Допомогти може кожен бажаючий, незалежно від місця проживання, натиснувши кнопку ДОПОМОГТИ або ОПЛАТИТИ ТАКСІ ДЛЯ ДОНОРА. 120 грн покриють одну поїздку одного донора до Центру крові. 240 грн покриють дві поїздки одного донора (в Центр крові та назад).

 

http://www.if.gov.ua/news/zadlya-zabezpechennya-ukrayini-donorskoyu-krov-yu-v-period-karantinu-zapracyuvav-proyekt-taksidlyadonora


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень