A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Привітання із завершенням 2019/2020 навчального року

Дата: 29.05.2020 09:30
Кількість переглядів: 817

      Дорогі учні! Шановні освітяни та батьки! Вітаємо всіх із закінченням 2019-2020  навчального року! Цей рік був і цікавим, і складним водночас для всіх. 

У час загальнонаціональних карантинних випробувань освітній процес у закладах освіти Старобогородчанської ОТГ та  всієї України,  вперше, завершується дистанційно та онлайн. 

За цей рік, в сьогоднішніх умовах, наші винахідливі та креативні педагоги навчилися успішно використовувати технології дистанційного навчання для організації повноцінного дистанційного освітнього процесу з дітьми. Кожного ранку розпочиналося навчання, спілкування в режимі онлайн і завершувалися, здебільшого, наприкінці робочого дня, а інколи, у надвечір’ї консультаціями та добрими порадами.

        Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні школярів: адже взято ще одну сходинку на шляху пізнання. Сподіваємося, що літні канікули нададуть змогу відпочити, загартувати себе, набратися сил перед початком нової подорожі країною Знань.

         Дорогі випускники! Збігли і залишилися в минулому Ваші шкільні дні і роки – щаслива, весела пора життя, сповнена мріями та сміливими планами. Заклад освіти залишиться для вас яскравим спогадом про щасливе дитинство, талановитих педагогів, а попереду буде доросле життя, повне добрих вчинків, відкриттів та радісних переживань.

      Бажаємо кожному з Вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять нову історію, чисте і світле майбутнє рідного краю.

        Висловлюємо слова щирої вдячності усім працівникам освіти за самовіддану і натхненну працю, за любов до своїх учнів та вихованців, за успішні кроки у створенні нової дистанційної освіти. Ми пишаємося вами! Своєю невтомною працею, своїм серцем ви допомагаєте дітям пізнавати світ, прищеплюєте найвищі моральні та духовні цінності.

       Дякуємо нашим батькам, нашим найважливішим партнерам в організації навчання у школі та дитсадках, а особливо вдома, за підтримку, терпіння і розуміння. Адже це було і Ваше нове нелегке навчання, нове глибинне випробування сучасними знаннями. Таке єдине та умотивоване спілкування було для Всіх нас дуже дорогоцінним, плідним і має високий результат.

           Адже для всіх нас – освіта і здоров`я дітей найважливіше!

       Бажаємо всім здоров’я,  щастя, миру, злагоди, впевненості, сімейного добробуту, здійснення усіх мрій і нових перемог!

 

 

                                                       З повагою,

сільський голова Ярослав Здерка

                                                                та апарат Старобогородчанської сільської ради ОТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь