A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Де можна ознайомитися із актуальними вакансіями? Поради працівників служби зайнятості

Дата: 27.01.2021 09:45
Кількість переглядів: 879

Карантин кардинально змінив плани у всіх сферах нашого життя. Але чи варто боятися змін та не шукати нову роботу в цей період? Служба зайнятості пропонує скористатися рекомендаціями та порадами щодо ефективного використання джерел інформації про вакансії служби зайнятості.

1. На сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua) та на вебсторінці Івано-Франківського обласного центру зайнятості (www.ifr.dcz.gov.ua) в розділі «Шукаю роботу», зазначивши професію, посаду, характер та місце роботи, є можливість пошуку для вас підходящої роботи та ознайомлення з переліком актуальних вакансій регіону. Тут також ви можете шукати роботу як в своєму регіоні, так і по всій Україні.

2. Для того, щоб ознайомитися з актуальними вакансіями Івано-Франківської області, найкращими пропозиціями від роботодавців, анонсами подій та секретами успішного працевлаштування, ви можете підписатися на Telegram канал Hr центр Прикарпаття. А також ви можете заповнивнити анкету шукача роботи за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1IltkcqhIaI_G2p488eNkJaEef5QIuNgXMqF2u7flhdc/viewform?fbclid=IwAR0TYXHGU1p_40PFoCoYgapVuGLW5r6BjcfUhr5Ju8do0nfIjfXSJ_BOKWg&edit_requested=true

і в найкоротший термін з вами зв’яжуться фахівці служби зайнятості та повідомлять про результат пошуку вакансій за вашими вимогами.

3. На сторінці Івано-Франківського обласного центру зайнятості в соціальній мережі Фейсбук також можна ознайомитися з наявними  актуальними пропозиціями роботи і, якщо зацікавила конкретна вакансія, подати на неї заявку. 

 

Посилання⇒ http://www.if.gov.ua/news/de-mozhna-oznajomitisya-iz-aktualnimi-vakansiyami-poradi-pracivnikiv-sluzhbi-zajnyatosti


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь