A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

З 1 квітня до 31 травня 2021 року розпочинається прийом документів для зарахування дітей до перших класів закладів освіти громади

Дата: 19.03.2021 09:48
Кількість переглядів: 838

Алгоритм прийому до школи:

  1. Надати до школи заяву від одного з батьків (подається особисто з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника) за зразком згідно з додатком 1.
  2. До заяви додаються:
  1. копія свідоцтва про народження дитини або документа, що засвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);
  2. оригінал або копія медичної довідки – Форма № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»;

У разі наявності та за бажанням одного з батьків при поданні заяви про зарахування може бути пред’явлено документ, що підтверджує місце проживання дитини чи одного з її батьків на території обслуговування закладу освіти, реквізити якого зазначаються в заяві про зарахування.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну оцінку дитини з особливими освітніми потребами чи висновку психолого-медико-педагогічної консультації (за наявності).

  1. Діти, чиї батьки або один з їх батьків, які мають довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, довідку про звернення за захистом в Україні, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту або якій надано тимчасовий захист, та які не мають одного чи обох документів із зазначеного переліку, зараховуються до закладу освіти без подання зазначених в п.2 документів.

Крім того, заяви про зарахування та зазначені документи, до 31 травня можуть бути подані до інших закладів освіти (без обмеження їх кількості) для зарахування на вільні місця.

  1. Усі батьки, які хочуть скористатися правом вибору школи не за територією обслуговування, надають зазначені документи в обраний заклад і дитина буде зарахована, за наявності вільних.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь