A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Обласні ювенальні поліцейські та місцевий офіцер громади поспілкувались з учнями Лесівської початкової школи в ігровій формі, тим самим наголосивши бути чемними та пам’ятати про безпеку.

Дата: 28.04.2021 16:21
Кількість переглядів: 1398

 Фото без опису

Прикарпатські поліцейські навчають дітей правил безпечної поведінки на дорозі Для нас важливо, щоб юні учасники дорожнього руху почувались у безпеці на вулицях та дорогах, а тому систематично проводимо тематичні заняття у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах краю.  Зокрема, такий урок пройшов у Лесівській початковій школі у Старобогородчанській територіальній громаді. Обласні ювенальні поліцейські та місцевий офіцер громади - Сергій Надрага поспілкувались з дітьми в ігровій формі, тим самим наголосивши бути чемними та пам’ятати про безпеку. Діти уважно слухали розповідь про обов’язки маленьких пішоходів та пасажирів, жваво відповідали на запитання, впізнавали дорожні знаки. Особливо діткам сподобалися подаровані правоохоронцями розмальовки та флікери, які допоможуть малятам бути помітнішими на дорозі у темну пору доби. А ще хлопчики та дівчатка із захопленням сиділи в службовому автомобілі, приміряли світловідбиваючі жилети та навперебій намагалися сфотографуватися у поліцейській кепці. Такі заняття є важливими і ми намагаємось кожного дня зустрічатись з дітьми та проводити заходи. МВС України Національна поліція України Ювенальна Превенція Прикарпаття Оксана Блищик Христина Максимчак Алла Бойчук.

Фото без опису      Фото без опису        Фото без опису       Фото без опису          Фото без опису           Фото без опису             Фото без опису          Фото без опису              Фото без опису          Фото без опису

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень