A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини інформує: в області зафіксовані випадки підробок посвідчень тракториста–машиніста

Дата: 11.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 1062

Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини інформує: в області зафіксовані випадки підробок посвідчень тракториста–машиніста

 

Так, в травні  2021 року за окремим фактом Коломийським відділом поліції Головного управління  Національної поліції в Івано–Франківській області після вилучення підробленого посвідчення тракториста-машиніста відкрито кримінальне провадження за  ознаками  кримінального  проступку, передбаченого  ч. 4  ст. 358 КК України.

Доводимо до відома населяння краю:  згідно чинного законодавства окремі функції у системі інженерно-технічного забезпечення агропромислового комплексу –  зокрема, реєстрації та обліку машин, видачі посвідчень тракториста-машиніста – покладені на Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захист споживачів. На Прикарпатті дані повноваження виконує Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Для реєстрації, перереєстрації чи зняття з обліку сільськогосподарської техніки  фізичним або юридичним  особам необхідно звернутись до працівників сектору реєстрації сільськогосподарської техніки Головного управління  Держпродспоживслужби в області (адреси та контактні телефони спеціалістів – за посиланням) із визначеним переліком документів (перелік  документів – за посиланням).  

Посвідчення на право керування тракторами та іншими машинами видається особам, які пройшли медичний огляд у порядку, встановленому МОЗ, професійну підготовку (перепідготовку або підвищення кваліфікації) відповідно до навчальних планів і програм, а також склали теоретичний і практичний іспити (під час теоретичного іспиту перевіряються знання правил дорожнього руху і технічної експлуатації машин, під час практичного іспиту перевіряються навички керування машинами тих категорій, які заявлені для отримання посвідчення).

Наголошуємо: посвідчення тракториста–машиніста можна отримати виключно в Головному управлінні Держпродспоживслужби після відповідного навчання та  іспитів!

Остерігайтесь шахраїв та дотримуйтесь норм закону!

У випадку наявності інформації про зловживання, фальсифікацію посвідчень тракториста-машиніста чи інші шахрайські дії – звертайтесь до Національної поліції – тел. 102.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь