Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ДО УВАГИ ОДЕРЖУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ!!

Дата: 23.06.2021 14:11
Кількість переглядів: 1325

Фото без опису

З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Міністерство соціальної політики України продовжує надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій.

ТОВ «Агентство стратегічних рішень «Ші Стретеджіс» спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України в рамках Проекту Мінсоцполітики за підтримки Світового банку «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» розробило інформаційний матеріал, який базується на найбільш поширених питаннях з приводу нового порядку призначення і нарахування субсидій (Додаток №1).

Просимо Вас сприяти поширенню даної інформації серед населення територіальної громади, перш за все, отримувачів субсидій. Це дозволить суттєво покращити інформування населення про новації у механізмі призначення і нарахування субсидій і зменшить соціальну напругу у суспільстві, викликану  браком  інформації.

У разі виникнення додаткових питань просимо звертатися за телефоном: 098 876 99 56 або електронною адресою: media@strategi.com.ua.

Відповіді на питання за посиланням:  Відповіді на запитання по призначенню субсидій 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь