A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Оголошення про скликання восьмої позачергової сесії Старобогородчанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 02.07.2021 14:31
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

   УКРАЇНА

Старобогородчанська сільська рада

Івано-Франківського району

Івано-Франківської області

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                                                                                                                                     

від 01.07.2021 р.                                  с.Старі Богородчани                               № 122                      

 

 

Про скликання восьмої позачергової сесії

сільської ради восьмого демократичного

скликання

 

              Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати восьму позачергову сесію восьмого демократичного скликання  12.07.2021 року о 14.00 год. в залі засідань сільської ради.     

На розгляд сесії внести такі питання:   

  1. Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в Старобогородчанській сільській раді та її виконавчих органах.
  2. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на території  Старобогородчанської сільської  ради.
  3. Про встановлення транспортного податку на території Старобогородчанської сільської  ради на 2022 рік.
  4. Про встановлення ставок єдиного податку на території Старобогородчанської  сільської  ради на 2022 рік.
  5. Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Старобогородчанської сільської ради на 2022 рік
  6. Про встановлення місцевих зборів на території Старобогородчанської сільської  ради на 2022 рік Старобогородчанської сільської ради
  7. Про внесення змін до бюджету.
  8. Про розподіл вільних залишків.
  9. Про затвердження Інструкції з експлуатації полігону ТПВ, що розташований в урочищі Мочари за межами села Скобичівка на території Старобогородчанської сільської ради.
  10. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності, які перебувають на балансі сільської ради.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Драгомирецькому Василю Васильовичу.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Романюку Юрію Васильовичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Козоріз Оксані Василівні.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Богоносюк Оксані Василівні
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Савчин Марії Іванівні.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Савчин Марії Іванівні.
  17. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гринчишину Олександру Васильовичу.
  18. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Лисишин Ганні Михайлівні.
  19. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Янішевській Оксані Богданівні.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу .
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу.
  23.  Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди Костею Олегу Михайловичу.
  24. Про скасування дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби на умовах оренди гр. Дутчаку Володимиру Ярославовичу.
  25. Про погодження межі земельної ділянки в технічній документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за суміжника громадянці Пронь Марії Михайлівні.
  26. Про припинення дії Договору оренди землі шляхом його розірвання за згодою сторін між Старобогородчанською сільською радою та гр. Мартинюком Юрієм Миколайовичем.
  27. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мойсишину Назарію Васильовичу.
  28. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Гавриляку Андрію Михайловичу.
  29. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Чепурі Олександру Сергійовичу.
  30. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Феценцю Роману Васильовичу.
  31.  Різне.

               Сільський голова                         підпис                                       В.Я.Петришин             

                                                                      печатка  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень