A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Оголошення про скликання дев'ятої позачергової сесії сільської ради восьмого демократичного скликання

Дата: 06.08.2021 19:01
Кількість переглядів: 284

УКРАЇНА

СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                               

від 06.08.2021 р.                                  с.Старі Богородчани                               № 138                      

 

 

Про скликання дев'ятої позачергової сесії

сільської ради восьмого демократичного

скликання

              Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати дев'яту позачергову сесію восьмого демократичного скликання  19.08.2021 року о 13.00 год. в залі засідань сільської ради.

 

  На розгляд сесії внести такі питання:               

 

  1. Про затвердження звіту виконання сільського бюджету за І півріччя 2021 року.
  2. Про внесення змін до бюджету.
  3. Про розподіл вільних залишків.
  4. Про внесення змін у штатний розпис.
  5. Про затвердження положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності.
  6. Про затвердження положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту у новій редакції.
  7. Про затвердження положення про відділ соціального захисту населення.
  8. Про затвердження положення про порядок управління об’єктами  комунальної власності

Старобогородчанської територіальної громади.

  1. Про внесення змін в діючий договір оренди № 26 від 01.12.2018 р
  2. Про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства                                           «Старобогородчанської некомерційної амбулаторії  групової практики» Манівчук Н.С.
  3. Про членство у Всеукраїнській асоціації громад.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Драгомирецькому Василю Васильовичу.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Романюку Юрію Васильовичу.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Гуменяк Дарія Михайлівна
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Куриляк Любові Петрівні, Куриляк Марії Ярославівні.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ландсвік Аліні Миколаївні.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.  гр. Гарбузу Степану Васильовичу.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу .
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Гнатюку Василю Михайловичу.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській  Юстині Федорівні
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Воронич Ганні Михайлівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Воронич Ганні Михайлівні.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Воронич Ганні Михайлівні.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Воронич Ганні Михайлівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою на земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства гр. Воронич Ганні Михайлівні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Богоносюк Оксані Василівні
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Савчин Марії Іванівні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Савчин Марії Іванівні.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Павлюк Ганні Миколаївні.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Павлюк Ганні Миколаївні.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Павлюк Ганні Миколаївні.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Барабаш Марії Михайлівні.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Барабаш Марії Михайлівні.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Барабаш Марії Михайлівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Магасу Андрію Ярославовичу.
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою на щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Козорізу Василю Федоровичу.
  30. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гринчишин Марії-Маряні Василівні.
  31. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гринчишину Олександру Васильовичу.
  32. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гуменяк Дарії Михайлівні.
  33. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Ремез Оксані Василівні.
  34. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби  гр. Герезі Віталію Васильовичу.
  35. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди  для сінокосіння і випасання худоби  гр. Герезі Віталію Васильовичу.
  36. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки  на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби  гр. Тагієвій Наталії Миколаївні
  37. Про затвердження проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби  гр. Тагієвій Наталії Миколаївні.
  38. Про припинення права користування земельною ділянкою Беєру Володимиру Олександровичу.
  39. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність,  для ведення особистого селянського господарства гр. Гашенюк Галині Василівні.
  40. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Івашко Тарасу Ярославовичу.
  41. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність,  для ведення особистого селянського господарства гр. Козоріз Марії Федорівні.
  42. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність,  для ведення особистого селянського господарства гр. Процаку Михайлу Миколайовичу.
  43. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Герезі Віталію  Васильовичу.
  44. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Герезі Віталію  Васильовичу.
  45. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Герезі Віталію  Васильовичу.
  46. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вороничу Володимиру Зеновійовичу.
  47. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вороничу Володимиру Зеновійовичу.
  48. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Вороничу Володимиру Зеновійовичу.
  49. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зварич Марії Іванівні.
  50. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зварич Марії Іванівні.
  51. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Зварич Марії Іванівні.
  52. Про погодження меж за межівника Проню Івану Степановичу.
  53. Про надання дозволу на розробку детального плану території Костюк Марії Іванівні.
  54. Про виключення земельної ділянки з переліку, призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціон).
  55. Про виключення земельної ділянки з переліку, призначених для продажу права оренди на земельних торгах (аукціон).
  56. Про дозвіл на проведення інвентаризації земельної ділянки.
  57. Різне.

 

   

 

             Сільський голова                         підпис                                       В.Я.Петришин      

                                                                      печатка                                                                                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь