A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ОДИНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЯКА ВІДБУДЕТЬСЯ 30 ВЕРЕСНЯ 2021 року

Дата: 22.09.2021 11:24
Кількість переглядів: 307

УКРАЇНА

СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

 

    

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                                                                                                                                     

від 21.09.2021 р.                                  с.Старі Богородчани                               № 167                      

 

 

Про внесення змін у розпорядження

від 15.09.2021 р. № 163 «Про скликання

одинадцятої  чергової сесії сільської ради

восьмого демократичного скликання»

 

        Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни у розпорядження від 15.09.2021 р. № 163 «Про скликання одинадцятої  чергової сесії сільської ради восьмого демократичного скликання» та викласти у новій редакції

 

  1. Включити у порядок денний одинадцятої чергової сесії восьмого демократичного скликання наступні питання:
    1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Пилипів Михайло Васильович;
    2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Пилипів Олені Олексіївні;
    3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Феценець Ганна Миколаївна.
    4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
    5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
    7. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівській Юстині Федорівні.
    8. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Дем'янко Ірині Степанівні
    9. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Козорізу Василю Федоровичу.
    10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пронь Івану Васильовичу.
    11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фризюк Ользі Миколаївні.
    12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівському Роману Олексійовичу.
    13. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
    14. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
    15. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
    16. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність для ведення особистого селянського господарства Остапіву Василю Михайловичу.

 

  1. Викласти Порядок денний одинадцятої чергової сесії восьмого демократичного скликання у новій редакції:

 

  1. Про схвалення проекту договору про співробітництво територіальних громад у формі делегування окремих завдань .
  2. Про внесення змін до бюджету.
  3. Про розподіл вільних залишків.
  4. Про затвердження прогнозу сільського бюджету Старобогородчанської сільської ради на 2022-2024 роки
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Андріїв Надії Михайлівні.
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Пронь Марії Михайлівні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Коваленко Любові Іванівні
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Козорізу Василю Федоровичу.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Хмелівській Юстині Федорівні.
  10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Максиміву Дмитру Івановичу.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Павлюк Ганні Миколаївні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Хмелівському Олексію Миколайовичу, Хмелівській Ірині Ільківні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Старосельській Марії Русланівні.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр.Гутич Василині Василівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Пилипів Михайло Васильович;
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  гр. Пилипів Олені Олексіївні;
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  Феценець Ганна Миколаївна.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Люльчак Марії Миколаївні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства Хмелівському Олексію Миколайовичу.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Юстині Федорівні.
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр.Гарбузу Степану Васильовичу.
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Веретку Віктору Мирославовичу.
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Веретку Віктору Мирославовичу.
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Веретку Віктору Мирославовичу.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Богоносюк Оксані Василівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Богоносюк Оксані Василівні.
  29. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівській Юстині Федорівні.
  30. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Демянко Ірині Степанівні.
  31. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Козорізу Василю Федоровичу.
  32. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Пронь Івану Васильовичу.
  33. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фризюк Ользі Миколаївні.
  34. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівському Роману Олексійовичу.
  35. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду Сенчаку Петру Михайловичу.
  36. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
  37. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
  38. Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах передачі в оренду для сінокосіння та випасання худоби гр.Герезі Віталію Володимировичу.
  39. По надання земельної ділянки в оренду Сеничу Ігорю Миколайовичу.
  40. Про припинення права користування земельною ділянкою.
  41. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр.Ковалюку Богдану Івановичу.
  42. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр.Юрчишину Івану Михайловичу.
  43. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Паливоді Світлані Богданівні.
  44. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Барабаш Людмилі Вікторівні.
  45. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Хмелівській Оксані Михайлівні.
  46. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Остапіву Василю Михайловичу.
  47. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Лапко Юрію Івановичу.
  48. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Дерев'янко Вірі Ігорівні.
  49. Про надання дозволу на розроблення Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Гашенюку Ігорю Миколайовичу.
  50. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки, для передачі у власність для ведення садівництва гр. Яців Лесі Миколаївні.

  1. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр. Зихор Мар'яні Петрівні.
  2. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр. Зихор Мар'яні Петрівні.
  3. Про надання дозволу на складання технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр. Зихор Мар'яні Петрівні.
  4. Про погодження меж земельної ділянки гр. Гуменяку Володимиру Васильовичу.
  5. Про погодження меж земельної ділянки гр. Надразі Мирославі Петрівні.
  6. Про погодження меж земельної ділянки гр.Лапко Марії Федорівні.
  7. Про внесення змін в рішення сесії.
  8. Різне.

 

 

 

 

 

 

        Сільський голова                             підпис                                         В.Я.Петришин     

                                                                   печатка         

                                                                    

                                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь