A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Результати опитування жителів Старобогородчанської територіальної громади щодо якості послуги поводження з ТПВ на території Старобогородчанської територіальної громади

Дата: 09.11.2021 12:09
Кількість переглядів: 567

Фото без опису

Звіт

"Про результати опитування жителів Старобогородчанської територіальної громади щодо якості послуги поводження з ТПВ на території Старобогородчанської територіальної громади"

        Старобогородчанська сільська рада у партнерстві з програмою «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (ДОБРЕ)» за фінансової підтримки USAID розробила План удосконалення послуги "Поводження з ТПВ".

Методологія опитування

Тематика опитування: Дослідження рівня задоволеності громадян Старобогородчанської територіальної громади «Поводженням з ТПВ».

Мета опитування: з'ясувати думку жителів Старобогородчанської територіальної громади  щодо якості послуги Поводження з ТПВ в громаді.

Генеральна сукупність складається із жителів усіх населених пунктів Старобогородчанської територіальної громади.

Розмір генеральної сукупності – 5926 осіб.

Розмір вибірки - 401 особа.

        Вибірка формувалась шляхом систематичного відбору домогосподарств, початкова точка відліку обрана випадковим чином. Представники для опитування обиралися з мешканців домогосподарства віком старше 15 років (випадковим чином). Таким чином, всі представники генеральної сукупності мали рівні шанси потрапити до вибірки.

Для кожного населеного пункту були обрані інтерв’юери.

Строки проведення опитування: з 18 жовтня 2021 року по 31 жовтня  2021 року. Опитування проводилось у робочі та вихідні дні, шляхом особистих інтерв’ю з респондентами за місцем їх проживання з використанням автоматизованої системи опитувань DOBRE.Pytannya.

РЕЗУЛЬТАТИ ОПИТУВАННЯ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень