A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ОГОЛОШЕННЯ про предмет закупівлі  Нове будівництво каналізаційних мереж та каналізаційних очисних споруд ліцею та ЗДО ясла-садок "Джерельце" в с. Старі Богородчани Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківської області"

Дата: 30.11.2021 10:14
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Інформація на виконання Постанови КМУ № 710 від 11.10.2021 року (зі змінами)

 

Назва предмету закупівлі: Нове будівництво каналізаційних мереж та каналізаційних очисних споруд ліцею та ЗДО ясла-садок "Джерельце" в с. Старі Богородчани Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківської області", код національного класифікатора України 021:2015 – 45250000-4 Будівництво заводів/установок, гірничодобувних і переробних об’єктів та об’єктів нафтогазової інфраструктури

(ідентифікатор закупівлі: UA-2021-11-25-008401-b)

 

Обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі  Нове будівництво каналізаційних мереж та каналізаційних очисних споруд ліцею та ЗДО ясла-садок "Джерельце" в с. Старі Богородчани Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківської області", код національного класифікатора України 021:2015 – 45250000-4 Будівництво заводів/установок, гірничодобувних і переробних об’єктів та об’єктів нафтогазової інфраструктури:

Нове будівництво цього об’єкта передбачає забезпечення локалізації і очистки стоків господарсько-побутової каналізації та недопущення забруднення підземних вод каналізаційними стоками. Будівництво приведе до значного покращення екологічного стану території і покращення рівня комфортності умов праці працівників ліцею та ЗДО, покращення умов перебування ліцеїстів та дітей у садку с. Старі Богородчани.

Площа території в межах проведення робіт становить – 500 м2.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до проектно-кошторисної документації, розробленої у відповідності до вимог державних будівельних норм і правил та зазначені у додатку № 2 до тендерної документації.

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення

Очікувана вартість закупівлі робіт визначена з урахуванням Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України  від 18.02.2020 № 275 та наказу Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві», відповідно до розробленої та затвердженої проектно-кошторисної документації.

Розмір бюджетного призначення 2 117 955,00 грн.

Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України (субвенція з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій згідно Розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.10.2021 року, № 1337-р.).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень