A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Про скликання тринадцятої чергової сесії сільської ради восьмого демократичного скликання

Дата: 14.12.2021 16:31
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Фото без опису

                                                                       

                           УКРАЇНА                                     

                                                     СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА                                                               

      ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                                                                                                                                     

від 14.12.2021 р.                                  с.Старі Богородчани                                            № 235                      

 

Про скликання тринадцятої чергової сесії                                                                              Старобогородчанської сільської ради                                                                                                         восьмого демократичного скликання

              Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати тринадцяту чергову сесію восьмого демократичного скликання  24.12.2021 року о 12.00 год. в залі засідань сільської ради.

                                               На розгляд сесії внести такі питання:               

  1. Про внесення змін до бюджету.
  2. Про бюджет Старобогородчанської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  3. Про затвердження програми соціально-економічного розвитку Старобогородчанської сільської ТГ на 2022 рік.
  4. Про цільову програму фінансування мобілізаційних заходів та заходів з підготовки до територіальної оборони на 2022 рік.
  5. Про програму фінансової підтримки КНП «Старобогородчанська некомерційна амбулаторія групової практики» Старобогородчанської сільської ради територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області на 2022-2024 р.р.
  6. Про Програму виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022-2024 рік.
  7. Про затвердження Положення про преміювання працівників апарату Старобогородчанської сільської ради на 2022 рік.
  8. Про встановлення надбавок та преміювання сільського голови у 2022 році.
  9. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  10. Про внесення змін до рішення сільської  ради від 15 квітня2021 року №  89-06/2021  «Про внесення змін до структури  та чисельності апарату сільської  ради».
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Капущак Марії Михайлівні.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Арендаш Марії Дмитрівні.
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Цілімецькій Марії Іванівні.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Проць Парасці Іванівні.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гринишину Олегу Мироновичу
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Жирик Ользі Володимирівні.
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Карпенко Петру Васильовичу.
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Близнюку Івану Михайловичу.
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Андріїву Роману Івановичу.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівській Оксані Михайлівні.
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Заліській Галині Іванівні.
  25. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Барабашу Василю Степановичу.
  26. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Антощуку Любомиру Мирославовичу.
  27. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Антощук Надії Романівні.
  28. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Яців Марії Миколаївні
  29. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Куртяк Ользі Дмитрівні.
  30. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Сікорі Ірині Степанівні.
  31. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Кобуті Ірині Олексіївні.
  32. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Кострабію Івану Васильовичу.
  33. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Паливоді Василю Михайловичу.
  34. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель гр. Присяжному Станіславу Валерійовичу.
  35. Про внесення змін у рішення сесії № 415-11/2021 від 30.09.2021 р.
  36. Про погодження меж за померлих межівників Герасимів Марії Василівні.
  37. Різне.

 

    В.о. сільського голови                        печатка                            Ірина Момот

                                                                                                  підпис

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень