Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відкриття новорічної ялинки у Старобогородчанській ТГ!

Дата: 21.12.2021 09:45
Кількість переглядів: 427

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

20 грудня 2021 року  в Старобогородчанській територіальній громаді урочисто відкрили святкову новорічну ялинку. Щирі вітання та побажаннями з прийдешніми святами від керівництва громади, звучали від секретаря сільської ради Ірини Володимирівної Момот.

Музичний подарунок про новоріччя мелодійно лунав у виконанні ведучих сьогоднішнього свята, сімейного дуету Тетяни і Богдана Пилипів.

"Чудовий лист до Св. Миколая" декламувала Софійка Байгерич та разом з своїми однокласниками 3--А класу чарівно виконали пісню "Молитва до Св. Миколая ", за керівництва вчителя Старобогородчанського ліцею Надії Романівни Пташник.

... Сьогодні усі українські діти з нетерпінням чекають на це свято, коли святий Миколай приносить подарунки. І сподіваються що знайдуть під подушкою не різочку. Згідно з переказами і легендами святий Миколай особливо виділяв тих людей, які протягом року вчиняли добрі справи. Тому батьки розповідають дітям, що він записує у чарівну книжку добрі і погані вчинки....

Наступні пісні про ялинку, зимові свята та колядки весело звучали від наймолодших учасників свята - вихованців дитячого садка "Джерельце", музичний керівник Ганна Іванівна Уманців.

На завершення заходу всі присутні отримали солодощі від сільської ради та поетичні рядки від посланців - ангелів Святого Миколая..

У цей зимовий, гарний день щиро вітаємо усіх односельчан із Днем Святого Миколая та початку новорічних та Різдвяних свят ! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь