Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відкриття новорічної ялинки у Старобогородчанській ТГ!

Дата: 21.12.2021 09:45
Кількість переглядів: 417

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

20 грудня 2021 року  в Старобогородчанській територіальній громаді урочисто відкрили святкову новорічну ялинку. Щирі вітання та побажаннями з прийдешніми святами від керівництва громади, звучали від секретаря сільської ради Ірини Володимирівної Момот.

Музичний подарунок про новоріччя мелодійно лунав у виконанні ведучих сьогоднішнього свята, сімейного дуету Тетяни і Богдана Пилипів.

"Чудовий лист до Св. Миколая" декламувала Софійка Байгерич та разом з своїми однокласниками 3--А класу чарівно виконали пісню "Молитва до Св. Миколая ", за керівництва вчителя Старобогородчанського ліцею Надії Романівни Пташник.

... Сьогодні усі українські діти з нетерпінням чекають на це свято, коли святий Миколай приносить подарунки. І сподіваються що знайдуть під подушкою не різочку. Згідно з переказами і легендами святий Миколай особливо виділяв тих людей, які протягом року вчиняли добрі справи. Тому батьки розповідають дітям, що він записує у чарівну книжку добрі і погані вчинки....

Наступні пісні про ялинку, зимові свята та колядки весело звучали від наймолодших учасників свята - вихованців дитячого садка "Джерельце", музичний керівник Ганна Іванівна Уманців.

На завершення заходу всі присутні отримали солодощі від сільської ради та поетичні рядки від посланців - ангелів Святого Миколая..

У цей зимовий, гарний день щиро вітаємо усіх односельчан із Днем Святого Миколая та початку новорічних та Різдвяних свят ! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень