Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки в 2021/2022 навчальному році

Дата: 21.12.2021 09:55
Кількість переглядів: 684

Фото без опису

18 грудня 2021 р.  на базі Старобогородчанського ліцею Старобогородчанської сільської ради  проведено ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти зонального об’єднання громад (зона Г – Богородчанська, Солотвинська, Старобогородчанська, Дзвиняцька територіальні громади) Івано-Франківського району з дотриманням протиепідемічних заходів в умовах «жовтого» рівня епідемічної небезпеки від СОVID-19.

У ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки взяло участь 3 здобувача освіти закладів загальної середньої освіти : 9 клас – 1 учень, 10 клас – 1 учнь, 11 клас – 1 учень. На підставі результатів протоколів складу журі Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки визначено  3 учнів,  які стали переможцями та призерами ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки у 2021/2022 навчальному році. Вони  увійшли до складу  команди зонального об’єднання  громад (зона Г) Івано-Франківського району, яка буде виборювати першість в ІІІ етапі олімпіади з даного навчального предмету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь