A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО ПОРЯДКУ ДЕННОГО ТРИНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ЯКА ВІДБУДЕТЬСЯ 24 ГРУДНЯ 2021 року

Дата: 23.12.2021 12:06
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

        Фото без опису     

УКРАЇНА

СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

 

     РОЗПОРЯДЖЕННЯ

                                                                                                                                     

від 23.12.2021 р.                                  с.Старі Богородчани                               № 247                      

Про внесення змін у розпорядження

від 14.12.2021 р. № 235 «Про скликання

тринадцятої  чергової сесії сільської ради

восьмого демократичного скликання»

 

        Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни у розпорядження від 14.12.2021 р. № 235 «Про скликання тринадцятої  чергової сесії сільської ради восьмого демократичного скликання»

 

1.Включити у порядок денний тринадцятої чергової сесії питання:

 

    1. Про Програму виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022-2024 рік.
    2. Про внесення змін у програму підтримки сімей  загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності  України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній  операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, відсічі і стримування збройної агресії Російської  Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення  на 2021 – 2023 роки.
    3. Про Програму підтримки та соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2022-2024 роки.
    4. Про програму проведення заходів формування штабу та району територіальної оборони №1 на 2022 рік.
    5. Про затвердження структури та штатного розпису апарату Старобогородчанської сільської ради на 2022 рік.
    6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Козачишину Василю Івановичу.
    7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Паливоді Світлані Богданівні.
    8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білічаку Марку Петровичу.
    1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Кулєшову Ігорю Юрійовичу.

1.10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кулєшову Ігорю Юрійовичу

 

  1. Викласти порядок денний тринадцятої чергової сесії у новій редакції:      

                             ПОРЯДОК ДЕННИЙ ТРИНАДЦЯТОЇ ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ

  1. Про внесення змін до бюджету Старобогородчанської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  2. Про затвердження програми соціально-економічного розвитку Старобогородчанської сільської ТГ на 2022 рік.
  3.  Про цільову програму фінансування мобілізаційних заходів та заходів з підготовки до територіальної оборони на 2022 рік.
  4. Про програму фінансової підтримки КНП «Старобогородчанська некомерційна амбулаторія групової практики» Старобогородчанської сільської ради територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області на 2022-2024 р.р.
  5. Про Програму виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022-2024 рік.
  6. Про внесення змін у програму підтримки сімей  загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності  України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній  операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, відсічі і стримування збройної агресії Російської  Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення  на 2021 – 2023 роки.
  7. Про Програму підтримки та соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2022-2024 роки.
  8. Про програму проведення заходів формування штабу та району територіальної оборони №1 на 2022 рік.
  9. Про затвердження Положення про преміювання працівників апарату Старобогородчанської сільської ради на 2022 рік.
  10. Про встановлення надбавок та преміювання сільського голови у 2022 році.
  11. Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
  12. Про внесення змін до рішення сільської  ради від 15 квітня 2021 року №  89-06/2021  «Про внесення змін до структури  та чисельності апарату сільської  ради».
  13. Про затвердження структури та штатного розпису апарату Старобогородчанської сільської ради на 2022 рік.
  14. Про бюджет Старобогородчанської сільської територіальної громади на 2022 рік.
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Капущак Марії Михайлівні.
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Арендаш Марії Дмитрівні.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Цілімецькій Марії Іванівні.
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Проць Парасці Іванівні.
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Козачишину Василю Івановичу.
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр. Вороничу Володимиру Зіновійовичу.
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Гринишину Олегу Мироновичу
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Жирик Ользі Володимирівні.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Карпенко Петру Васильовичу.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Близнюку Івану Михайловичу.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Андріїву Роману Івановичу.
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Кулєшову Ігорю Юрійовичу.
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Кулєшову Ігорю Юрійовичу.
  30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Хмелівській Оксані Михайлівні.
  31. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Заліській Галині Іванівні.
  32. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Паливоді Світлані Богданівні.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Білічаку Марку Петровичу.
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Проць Ігорю Михайловичу.
  35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Івашко Тарасу Ярославовичу.
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Остапіву Василю Михайловичу.
  37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Процаку Михайлу Миколайовичу.
  38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства Близнюку Івану Михайловичу.
  39. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Барабашу Василю Степановичу.
  40. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Антощуку Любомиру Мирославовичу.
  41. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Антощук Надії Романівні.
  42. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Яців Марії Миколаївні
  43. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Куртяк Ользі Дмитрівні.
  44. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Сікорі Ірині Степанівні.
  45. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для ведення особистого селянського господарства гр. Кобуті Ірині Олексіївні.
  46. Про надання дозволу на складання  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для передачі у власність, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр.Кострабію Івану Васильовичу.
  47. Про передачу у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Паливоді Василю Михайловичу.
  48. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель гр. Присяжному Станіславу Валерійовичу.
  49. Про внесення змін у рішення сесії № 415-11/2021 від 30.09.2021 р.
  50. Про погодження меж за померлих межівників Герасимів Марії Василівні.
  51. Різне.

 

 

 

 

Сільський голова                       підпис                       Володимир Петришин

                                                    печатка

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень