A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Особливості отримання допусків (посвідчень) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами в умовах воєнного стану

Дата: 23.03.2022 14:40
Кількість переглядів: 195

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області  (76019 м. Івано-Франківськ, вул. Берегова, 24, тел. 51-13-89,  ifdergprod@vetif.gov.uaподає  наступну актуальну інформацію.

Особливості отримання допусків (посвідчень) на право роботи з пестицидами і агрохімікатами в умовах воєнного стану

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує, що згідно постанови КМУ від 16.03.2022 р. № 297 «Деякі питання перевезення (транспортування), зберігання, застосування та торгівлі пестицидами і агрохімікатами» строк дії допусків (посвідчень) на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, виданих відповідно до ЗУ «Про пестициди і агрохімікати» та дійсних станом на 1 січня 2022 року, продовжується на період дії воєнного стану в Україні та на 90 днів, наступних за днем його припинення або скасування.

Керівникам суб’єктів господарювання, фізичним особам-підприємцям, у яких дія посвідчень та допусків закінчилася до 1 січня 2022 року, необхідно отримати дані дозвільні документи відповідно до ЗУ «Про пестициди і агрохімікати».

Крім того нагадуємо, що допускати до робіт, пов’язаних із транспортуванням, зберіганням, застосуванням засобів захисту рослин, їх торгівлею дозволено лише осіб, які пройшли згідно ЗУ «Про пестициди і агрохімікати», постанови КМУ від 18.09.1995 р. № 746  (зі змінами), медичний огляд, спеціальну підготовку з питань безпечного виконання роботи з пестицидами і агрохімікатами та мають відповідне посвідчення і допуск на право роботи, пов’язаної з транспортуванням, зберіганням, застосуванням та торгівлею пестицидами і агрохімікатами, що видаються органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері захисту рослин, щороку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь