A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Спільно до Перемоги!

Дата: 26.04.2022 08:45
Кількість переглядів: 211

Спільно до Перемоги!

      Івано-Франківське обласне відділення Всеукраїнського об?єднання ветеранів та його асоційовані члени, зокрема Всеукраїнське братство ОУН-УПА, обласні об?єднання Спілка офіцерів України, Просвіта, Меморіал та інші, здійснюючи посильні заходи щодо сприяння діяльності волонтерських організацій області по наданню матеріальної допомоги Збройним Силам України, вважають за доцільне окремо зосередити увагу Старобогородчанської сільської територіальної громади та мешканців Прикарпаття на наступному.

      В період найбільш активної фази повномасштабного вторгнення та загарбницьких дій з боку фашистської Росії за застереженнями вищого керівництва нашої держави ворог значно посилює свою диверсійну та шкідницьку діяльність. З огляду на це, рекомендовано активістам та громадянам Старобогородчанської сільської територіальної громади у тісній взаємодії з правоохоронними органами посилити пильність на предмет упередження та недопущення ворожих проявів по відношенню до місцевого населення, об?єктів життєзабезпечення чи створенню на території громади та області екологічної небезпеки. Особливо потребує уваги вжиття відповідних заходів з недопущення погіршенню впливу на навколишнє середовище наявних підприємств регіону у робочому циклі яких використовуються в якості компонентів різного роду хімічні речовини.

      Разом з тим вкрай важливим в час ворожої інтервенції Росії проти нашої держави постає питання розгортання з огляду на військові дії роботи наших промислових, аграрних та сільськогосподарських виробництв. Вважається доцільним підприємцям та ведучим спеціалістам оцінити реальні виробничі можливості об?єктів промисловості та сільського господарства. Питання стоїть у необхідності відродження конкретних підприємств, в тому числі тих, робочі площі яких можна використати для влаштування роботи виробничих потужностей евакуйованих зі сходу України підприємств. Особливої уваги сьогодні потребує діяльність громадян та сільськогосподарських підприємств в напрямку вирощування та переробки товарів садівництва та сільськогосподарської продукції, відновлення виробництва продуктів харчування.

      Спільна праця наблизить День Перемоги над нацистською Росією.

 

      СЛАВА УКРАЇНІ!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь