A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Дитинство завжди прекрасне. Діти – наші квіти, вони найкращі, вони найрідніші. Завдання кожного з нас – зробити все можливе, щоб діти були здоровими та щасливими!

Дата: 02.06.2022 14:58
Кількість переглядів: 511

Фото без опису     

        Міжнародний день захисту дітей у Старобогородчанській громаді відзначають традиційно 1 червня. В цьому році у цей День,  начальником служби у справах дітей РоманюкГ.М., начальником відділу соціального захисту населення Петришин В.С., інспектором Ювенальної превенції Перегінець Т.В. та поліцейським офіцером громади Надрагою С.З., було організовано та проведено культурно-розважальний захід для дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей, із числа сімей, які опинилися в  складних життєвих обставинах.  Діти побували на екскурсії в Парку Історії Землі «Underhill» де відвідали тематичний парк, музей роботів, спортивний майданчик та взяли участь у розважальних змаганнях, отримали подарунки, позитивний настрій та незабутні враження. 

       Цікавими, змістовними та різноманітними заходами розважали молоде покоління у закладах освіти та культури. Під керівництвом своїх вмілих наставників, діти брали участь в майстеркласах, квестах, іграх, флешмобах, екскурсіях на природі тощо.  

        Дитинство завжди прекрасне. Діти – наші квіти, вони найкращі, вони найрідніші. Завдання кожного з нас – зробити все можливе, щоб діти були здоровими та щасливими!

  

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень