A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

У Старобогородчанській громаді розпочато обстеження будівель, споруд, приміщень в закладах освіти громади для встановлення можливості їх використання як укриттів усіх учасників освітнього процесу.

Дата: 28.06.2022 13:57
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

Відповідно до резолюцій голови Івано-Франківської ОВА, щодо виконання  доручення Прем’єр-міністра України щодо підготовки закладів освіти до 2022 - 2023 навчального року,  створення безпечних умов перебування у закладах освіти дітей, учнів і працівників з урахуванням збройної агресії російської федерації, до листа Міністерства освіти і науки України про підготовку закладів освіти до нового навчального року та опалювального сезону в умовах воєнного стану, Старобогородчанська сільська рада спільно з представниками ДСНС та Головного управління Держпродспоживслужби,  розпочала  обстеження будівель, споруд, приміщень в закладах освіти громади для встановлення можливості їх використання як укриттів усіх учасників освітнього процесу.

Обстеження та підготовка укриттів для дітей, учнів і персоналу є надважливою умовою безпечного проходження навчально-виховного процесу в умовах воєнних дій на території України. Адже збереження людського життя – це першочергове завдання.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень