A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Шістнадцята сесія Старобогородчанської сільської ради восьмого демократичного скликання відбудеться 12.07.2022 року о 13.00 год. в залі засідань сільської ради

Дата: 08.07.2022 15:31
Кількість переглядів: 427

          Фото без опису

                                                                               

УКРАЇНА                                

СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ                                

від 07.07.2022 р.                                  с.Старі Богородчани                                            № 78     

Про скликання шістнадцятої сесії                                                                              Старобогородчанської сільської ради                                                                                                         восьмого демократичного скликання

              Відповідно до ст. 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати шістнадцяту сесію восьмого демократичного скликання  12.07.2022 року о 13.00 год. в залі засідань сільської ради.

                                               На розгляд сесії внести такі питання:               

  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Старобогородчанської сільської територіальної громади за І півріччя 2022 року
  2. Про виконання бюджету Старобогородчанської ТГ за перше півріччя 2022 року.
  3. Про використання коштів резервного фонду за І півріччя 2022 року.
  4. Про встановлення ставок і пільг  зі сплати земельного податку на території Старобогородчанської сільської ради.
  5. Про надання частини щорічної відпустки сільському голові Старобогородчанської сільської ради.
  6. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території населеного пункту с.Старі Богородчани Старобогородчанської сільської ради.
  7. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території населеного пункту с.Скобичівка Старобогородчанської сільської ради.
  8. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території населеного пункту с.Нивочин Старобогородчанської сільської ради.
  9. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в межах території населеного пункту с.Лесівка Старобогородчанської сільської ради.
  10. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0.3146 га, кадастровий номер 2620488602:02:002:0290,  для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу, яка розташована за межами населеного пункту с. Скобичівка, вулиця Зелена, 51 Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.
  11. Затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 2.0209 га, кадастровий номер 2620488600:02:003:0775,  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування полігону твердих побутових відходів), яка розташована за межами населеного пункту с. Скобичівка, урочище "Мочари", Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.
  12. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності з кадастровим номером 2620488600:02:003:0775 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування полігону твердих побутових відходів), яка розташована за межами населеного пункту с. Скобичівка, урочище "Мочари", Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області.
  13. Затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну ділянку, кадастровий номер 2620488602:02:002:0290, площею 0,3146 га, яка призначена для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу (код КВЦП- 12.11) та розташована в с.Скобичівка по вулиці Зелена, 51, за межами населеного пункту, Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, з метою надання земельної ділянки в оренду.
  14. Про затвердження проекту детального плану території земельної ділянки ПрАТ «Київстар» для будівництва базової станції стільникового зв’язку в с.Гринівка в межах населеного пункту, орієнтовною площею 0,06 га, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил та надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  15. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,0775 га (кадастровий номер 2620486802:01:001:0041), що знаходиться в с.Гринівка,  вулиця Б.Яцківа та належить гр.Срібняк Парасковії Дмитрівні на праві приватної власності з метою розроблення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із ведення особистого селянського господарства на цільове призначення для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  16. Про внесення змін у рішення шостої сесії восьмого демократичного скликання Старобогородчанської сільської ради від 15.04.2021 року №160-06/2021 "Про надання дозволу на розроблення детального планування території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки в с.Старі Богородчани, ур."Овіз.
  17. Про надання дозволу ДП « Прикарпатський військовий лісгосп» на проведення лісогосподарських заходів.
  18. Погодження межі  земельної ділянки в технічній документації.
  19. Про заборону безоплатної передачі земель комунальної власності у приватну власність  та надання дозволів на розроблення документації  із землеустрою з метою такої безоплатної передачі.
  20. Різне                                                                                                                                                 Сільський голова                                                          Володимир Петришин         

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень